Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak egyik felének mindegy, csak tudja kibe dugni. A másik felének meg az is fontos, melyik hajszálad merre áll.
Elvileg léteznek olyan férfiak, akik a személyiséget is nézik, de nem tudok erről linkelni semmit.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Ilyen típusú nőkkel nem meglepő, hogy nehéz a férfiaknak...
10
Annyit hozzátennék a válaszodhoz, hogy ma már simán kezdeményezhet egy nő, így legroszabb esetben ott van, ahol egy rossz pasi: mindenki visszautasítja
"A ronda nőre is igaz az, hogy 100 pasiból max. 2 tetszik neki."
De ugye az megvan, hogy az a 100 pasi nem férfimodell, hanem kövér, kopasz(odó), igényességben elmaradott emberke? 100-ból max. 2 néz ki jól.
24
Szerintem pont ezt mondta, nem? Az más kérdés, hogy ha a nő ronda, akkor kicsi az esélye, hogy jó pasinak kelleni fog, mert a férfiak és nők többsége felszínes
Én néztem az intelligenciát de nagyon ráfaragtam.
Az illető tanár volt, nagyon okos de mindig mindenre volt 100 kifogása és 1000 magyarázata.
Még azt is megmagyarázta tudományosan hogy miért nem hoz se egy szál virágot, se egy szelet csokit és miért nem tudunk összeköltözni.
A szexet elvárta ( mert hát neki van rá igénye), de hallod semmi, valóban semmit nem nyújtott .
Én pedig hiába mondtam neki hogy van igényem az udvarlásra…. nem érdekelete.
Ugyanúgy nem mentünk sehova ugyanúgy nem hívott meg semmire ugyanúgy üres kézzel jött.
Életem legnagyobb csalódása volt mert számomra nincs kiábrándítóbb egy sóher férfinél aki engem használ ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!