Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiként miért nehezebb párt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként miért nehezebb párt találni?

Figyelt kérdés

2024. jan. 28. 15:06
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
85%

A férfiak egyik felének mindegy, csak tudja kibe dugni. A másik felének meg az is fontos, melyik hajszálad merre áll.

Elvileg léteznek olyan férfiak, akik a személyiséget is nézik, de nem tudok erről linkelni semmit.

2024. jan. 28. 15:52
 22/69 anonim ***** válasza:
31%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Ilyen típusú nőkkel nem meglepő, hogy nehéz a férfiaknak...

2024. jan. 28. 15:54
 23/69 anonim ***** válasza:
83%

10

Annyit hozzátennék a válaszodhoz, hogy ma már simán kezdeményezhet egy nő, így legroszabb esetben ott van, ahol egy rossz pasi: mindenki visszautasítja

2024. jan. 28. 15:58
 24/69 anonim ***** válasza:
69%

"A ronda nőre is igaz az, hogy 100 pasiból max. 2 tetszik neki."

De ugye az megvan, hogy az a 100 pasi nem férfimodell, hanem kövér, kopasz(odó), igényességben elmaradott emberke? 100-ból max. 2 néz ki jól.

2024. jan. 28. 15:58
 25/69 anonim ***** válasza:
20%

24

Szerintem pont ezt mondta, nem? Az más kérdés, hogy ha a nő ronda, akkor kicsi az esélye, hogy jó pasinak kelleni fog, mert a férfiak és nők többsége felszínes

2024. jan. 28. 16:00
 26/69 anonim ***** válasza:
63%
25, nem ezt mondta. Azt mondja, annyira válogatósak a nők, hogy 100-ból 2 jó nekik, nem azt, hogy annyira igénytelenek a férfiak, hogy 100-ból 2 néz ki valahogy.
2024. jan. 28. 16:02
 27/69 anonim ***** válasza:
61%

Én néztem az intelligenciát de nagyon ráfaragtam.

Az illető tanár volt, nagyon okos de mindig mindenre volt 100 kifogása és 1000 magyarázata.

Még azt is megmagyarázta tudományosan hogy miért nem hoz se egy szál virágot, se egy szelet csokit és miért nem tudunk összeköltözni.

A szexet elvárta ( mert hát neki van rá igénye), de hallod semmi, valóban semmit nem nyújtott .

Én pedig hiába mondtam neki hogy van igényem az udvarlásra…. nem érdekelete.

Ugyanúgy nem mentünk sehova ugyanúgy nem hívott meg semmire ugyanúgy üres kézzel jött.

Életem legnagyobb csalódása volt mert számomra nincs kiábrándítóbb egy sóher férfinél aki engem használ ki.

2024. jan. 28. 16:09
 28/69 anonim ***** válasza:
74%
És persze meglepődött amikor szakítottam vele. Csodálkoznék ha lenne azóta valakije , annyira szarrágó volt.
2024. jan. 28. 16:11
 29/69 anonim ***** válasza:
71%
Nekem 2015 óta 2022 Januárjában kezdeményezett felém először olyan férfi aki nem csak szexre akar , egész addig szó szerint csak olyanok kezdeményeztek nálam akiknél örüljek ha megakar dugni :D Azóta már élettársak vagyunk, de ő az egyetlen és az első aki végre kapcsolatra is akart engem
2024. jan. 28. 16:11
 30/69 anonim ***** válasza:
68%
A nők azt várják el, amit egy normális felnőtt embernek magától is el kellene várnia.
2024. jan. 28. 16:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!