Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs párkapcsolatod, miért nincs? Ha van, mióta van?

Figyelt kérdés
Nemeteket is!
2024. jan. 27. 23:35
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
24%

Nincs, mert előbb utóbb mindegyik nő gyereket akar.

Hiába mondták hónapokon éveken át, hogy soha valamiért még is változott.

A másik amiatt nehezebben jön össze, az az h sajna nem vagyok túl jóképű

2024. jan. 28. 08:20
 22/42 anonim ***** válasza:
0%

Nincs mert nehezen találok olyat aki beilleszkedne az életembe. Csak ugy tudok kapcsolatot fenntartani ha a pasi jön a napi rutinomba maskepp nem.

Pl munka meg munka utan gyerek van hétvégén is. Ugy van szabadidom hogy pl munka utan az iskola elott a kettő közti útközben pl.

Tehat vagy valaki elém jön a meloba es velem van az iskoláig vagy nem.

Vagy ha van félnapos felugyeletem hetvégén akkor a pasi velem van azon a félnapokon vagy nem.

Jön e ertem hozzám elém mellém vagy nem.

Bekapcsolodik az életembe vagy nem.

Nem mindenki képes arra pl ahogy kilépek a munkából, ott álljon előttem.

2024. jan. 28. 08:53
 23/42 anonim ***** válasza:
*ha van félnapos felügyeletem hétvégén
2024. jan. 28. 08:53
 24/42 anonim ***** válasza:
85%

Annyit csalódtam, hogy már nem is vágyom egy kapcsolatra. Hiába vagyok szép, csinos, gyermektelen, van egész jó egzisztenciám, egyszerűen minden érzelmet kiöltek belőlem.

31/N

2024. jan. 28. 08:59
 25/42 -Belthazor- ***** válasza:
85%

Ne hazudtold meg magad pár seggfej miatt! Meg fogod találni aki értékelni fog! Kitartás! 🙏❤️

2024. jan. 28. 09:01
 26/42 anonim ***** válasza:
91%

Nincs. Az ismerkedési lehetőségeim kimerülnek a netes társkeresőkben, de nekem úgy nem megy, akárkivel is találkozom, akármilyen "jó partival", sosincs kémia. "Az Isten háta mögött" lakva élőben csak néhány évente ismerek meg új férfiakat, de vagy nincs kölcsönös vonzalom velük sem, vagy ami ebben a korban már törvényszerű, foglaltak.

N, 30-as - a fentiekből kifolyólag rám abszolút igaz, hogy lefőtt a kávé

2024. jan. 28. 09:15
 27/42 anonim ***** válasza:

Van, lassan 3 éve.

34F

2024. jan. 28. 09:33
 28/42 anonim ***** válasza:
100%

11 éve van

36N

2024. jan. 28. 09:46
 29/42 anonim ***** válasza:

2 éve tart.

18 f

2024. jan. 28. 10:04
 30/42 anonim ***** válasza:
100%

A válásom után közel két évig nem voltam kapcsolatban. Rendbe kellett szednem magam, utána pedig nem találtam párt. Tavaly ismerkedtem meg a jelenlegi párommal.

45f

2024. jan. 28. 10:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!