Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hol és hogyan jöttetek össze a mostani párotokkal, és miota vagytok együtt, vagy akiknek nincsen párjuk azoknak miért nincs? 19/F
Figyelt kérdés
2014. jan. 11. 21:41
1/21 anonim válasza:
hát nekem nincs mert én egy csúnya vagyok :(
3/21 anonim válasza:
Már 2 hete ismerem, de ma a koripályán :D
4/21 anonim válasza:
mert jobb dolgom is van mint fiuk utan nezni. 15 eves vok es inkabb nem allok be a sorba, hanem tnaulok es egy jo jovot biztositok magamnak.
5/21 anonim válasza:
valamelyik társkereső oldalon ismertem meg több mint 5 éve már, azóta is együtt vagyunk és maradunk is!
6/21 anonim válasza:
Nincs, mert a jó fiúk túl válogatósak.
7/21 anonim válasza:
Itt és három hónapja.
De szerintem nem ez érdekel igazán,hanem a szingli lányok válaszai :D
8/21 anonim válasza:
4-es: Ez még akár hiteles is lehetne, ha tudnál helyesen írni.
Amúgy meg azért, mert utál a világmindenség.
9/21 anonim válasza:
Koncerten voltam, megtetszett, ezért minden bátorságom összekapartam és leszólítottam. Utána meg jött a többi magától. :D Ennek 2 és fél hónapja.:))
18/L
10/21 anonim válasza:
Exemet suliba.
Most meg nincs csajom, mert valamiért csak a buta ribiket vonzom, meg a csúnya lányokat... Semmi értelmes, kedves, rendes, atlagos/szép csaj nincs a képbe :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!