Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hol és hogyan jöttetek össze a mostani párotokkal, és miota vagytok együtt, vagy akiknek nincsen párjuk azoknak miért nincs? 19/F
Harapós Sárkány nevű felhasználó válasza:
4-es: Ez még akár hiteles is lehetne, ha tudnál helyesen írni.
Mi nincs helyesen írva???? Mert én nem látom!
"mert jobb dolgom is van mint fiuk utan nezni. 15 eves vok es inkabb nem allok be a sorba, hanem tnaulok es egy jo jovot biztositok magamnak."
A vita lezárása végett, itt az említett mondat helyesen:
"Mert jobb dolgom is van, mint fiúk után nézni. 15 éves vagyok, és inkább nem állok be a sorba, hanem tanulok, és egy jó jövőt biztosítok magamnak."
A vesszők és a nagybetűk használata alól az ékezetek hiánya nem ment fel senkit. :D
Nincs párom, és egyszerű oka van; túl félénk vagyok.
Pedig nincs okom rá, 180 cm magas, ~70 kg, jó testfelépítésű, edzek is, jó tanuló, stb stb.
Ja, és nem vagyok csúnya, mielőtt azt hinnétek.
Most hogy így leírtam ezeket (+ amiket nem említettem, azokat végiggondolva) igazán nem értem, miért nem bízok magamban...
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!