Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hol és hogyan jöttetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hol és hogyan jöttetek össze a mostani párotokkal, és miota vagytok együtt, vagy akiknek nincsen párjuk azoknak miért nincs? 19/F

Figyelt kérdés

2014. jan. 11. 21:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
62%

Harapós Sárkány nevű felhasználó válasza:

4-es: Ez még akár hiteles is lehetne, ha tudnál helyesen írni.

Mi nincs helyesen írva???? Mert én nem látom!

2014. jan. 11. 22:03
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért nincs, mert nem szeretnék. :DDD
2014. jan. 11. 22:12
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Több mint fél éve jöttem ki egy 4 éves kapcsolatból, azóta pedig nem találkoztam olyan sráccal, aki igazán megfogott volna, ezért vagyok egyedül.
2014. jan. 11. 22:23
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
3 hónapja ismertem meg jobban. Egy iskolai buli után odajött hozzám és rögtön megtetszett :)
2014. jan. 11. 22:24
 15/21 anonim ***** válasza:
62%
11-es: Ezzel csak bizonyítod, hogy szükséged van a fehér botra.
2014. jan. 11. 22:33
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
1 éve és 3 hónapja vagyunk együtt a párommal, egy közös barátunk mutatott be minket egymásnak, de könnyen ment mert egy faluban lakunk és egy busszal mentünk reggelente suliba + közeledett egy buli a faluban és én mondtam neki hogy jöjjön el, a randi kicsit furán alakult ezért másnap át mentem hozzá csak úgy, épp az ablakban cigiztünk amikor (ő kezdte) be vallottuk egymásnak az érzéseinket 17/L
2014. jan. 11. 22:52
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Interneten, egy társkeresőn ismerkedtünk meg. Lassan 4 éve együtt vagyunk, és 2 éve összeházasodtunk.
2014. jan. 12. 03:50
 18/21 anonim válasza:
100%
nincsen, mert nem találtam egyenlőre olyan nőt aki tolerálná a negatív dolgaimat. nem tudok ömlengősen kifejező lenni érzelmekben, sőt...
2014. jan. 12. 12:39
 19/21 anonim ***** válasza:
67%

"mert jobb dolgom is van mint fiuk utan nezni. 15 eves vok es inkabb nem allok be a sorba, hanem tnaulok es egy jo jovot biztositok magamnak."

A vita lezárása végett, itt az említett mondat helyesen:

"Mert jobb dolgom is van, mint fiúk után nézni. 15 éves vagyok, és inkább nem állok be a sorba, hanem tanulok, és egy jó jövőt biztosítok magamnak."

A vesszők és a nagybetűk használata alól az ékezetek hiánya nem ment fel senkit. :D

2014. jan. 12. 16:30
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Nincs párom, és egyszerű oka van; túl félénk vagyok.

Pedig nincs okom rá, 180 cm magas, ~70 kg, jó testfelépítésű, edzek is, jó tanuló, stb stb.

Ja, és nem vagyok csúnya, mielőtt azt hinnétek.

Most hogy így leírtam ezeket (+ amiket nem említettem, azokat végiggondolva) igazán nem értem, miért nem bízok magamban...

19/F

2014. jan. 12. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!