Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinglik! Ti bánjátok hogy nincs barátotok /barátnőtök? és mióta vagytok szinglik?
bánom igen, nagyon hiányzik egy társ, de csak azért hogy legyen valakim nem kezdek bele egy kapcsolatba, ha pedig nem találok olyat akinek rám van szüksége nekem pedig rá, akkor marad ez az állapot.
9 hónapja
27F
Életfogytig szingli
Apám, megvan a könyvem témája...
21 éve vagyok egyedül.
eddig nem bántam.
de mióta megismerkedtem a végzetemmel, azóta sóvárgok a közelségére...és most totál nem érdekel semmi.
pénz, kaja, ruha...minden ami eddigi gondom semmisé lett csak ő legyen a közelemben...de ez már sosem fog összejönni.
ezért elhatároztam, hogy amit tenni fogok azt csak is érte teszem, még ő se tud semmit az egész tervemről, de majd nagyot fog hőkölni 3 év múlva...mert szétzúzom azt a nyomorult sehonnai nyomorult senki személyiségét...és...és....és....:D:DDDD remélem elfogad majd engem....majd kiderül.
21 éve vagyok egyedül.
eddig nem bántam.
de mióta megismerkedtem a végzetemmel, azóta sóvárgok a közelségére...és most totál nem érdekel semmi.
pénz, kaja, ruha...minden ami eddigi gondom semmisé lett csak ő legyen a közelemben...de ez már sosem fog összejönni.
ezért elhatároztam, hogy amit tenni fogok azt csak is érte teszem, még ő se tud semmit az egész tervemről, de majd nagyot fog hőkölni 3 év múlva...mert szétzúzom azt a nyomorult sehonnai nyomorult senki személyiségét...és...és....és....:D:DDDD remélem elfogad majd engem....majd kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!