Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyik MBTI személyiségtípusba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik MBTI személyiségtípusba tartoztok, és melyikbe tartozik a barátotok / barátnőtök? Milyen a kapcsolatotok?

Figyelt kérdés
Kétlem, hogy hajnal fél négykor kapok erre rendes válaszokat, na de hátha!

2013. dec. 28. 03:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Én perverz vagyok és jó a kapcsolatom.
2013. dec. 28. 03:39
 2/17 anonim ***** válasza:
Idealista.
2013. dec. 28. 03:40
 3/17 anonim ***** válasza:

ISFJ - "Oltalmazók"

[ Gondviselők ]

2013. dec. 28. 03:43
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is az "Oltalmazók" közé tartozom a teszt szerint,bár nem értek vele egyet teljes mértékben. Párkapcsolatom most nincs.
2013. dec. 28. 03:46
 5/17 A kérdező kommentje:

Oké, de a kérdésnek nem csak első fele van, leginkább a különböző típusok közötti kapcsolatokra vagyok kíváncsi.

#4 Ha nagyon nem értesz vele egyet, nem biztos, hogy jó eredményt kaptál. Anno nekem sem a megfelelő típust hozta ki (INTJ), azóta már jobban ismerem magamat és helyesebben tudok válaszolni a kérdésekre, így az eredmény is pontosabban illik rám. (INTP)

2013. dec. 28. 03:54
 6/17 anonim ***** válasza:

INFJ - még nem volt senkim,de van benne igazság.Tényleg nem működhet semmi egy olyan nővel,akivel ellentétek vagyunk,még a barátság is csak nagy nehezen.Egyfolytában összeveszünk mindenen. :/

Szóval akik egymásra találtak,és együtt vannak már régóta,azok hasonló személyiségek is,ez biztos.Két különböző ember nem tudja elviselni egymást egy kapcsolatban.

2013. dec. 28. 03:57
 7/17 anonim ***** válasza:
INTJ vagyok a teszt szerint, párom most nincs. Nem tudom, hogy pontosan melyik típusba tartozó barátnőim voltak eddig, de azt merem állítani, hogy mind nyílt és kedves volt a maga módján.
2013. dec. 28. 04:11
 8/17 anonim ***** válasza:

INFP.

Tökéletesen illik rám.

2013. dec. 28. 04:44
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
ENFP "Bajnokok" Nem minden állításával értek egyet, de zömében igaz rám. Jelenleg csak szexpartnerem van, vele meg nem elemezgetjük egymást! :))
2013. dec. 28. 05:03
 10/17 anonim ***** válasza:
INTJ és nagyon is illik rám, jelenleg páratlan vagyok.
2013. dec. 28. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!