Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik MBTI személyiségtípusba tartoztok, és melyikbe tartozik a barátotok / barátnőtök? Milyen a kapcsolatotok?
isfp.
Bár csak fele igaz rám:)
23f
Kiakasztom a tesztet, szinte mindenem ötven százalék körül van... :D Ne bízz túlságosan az MBTI-ben, nem mond el annyit rólad, mint amennyire állítja, a tudományos kutatásokban nagyon rosszul szerepelt; továbbá bármely két típus között lehet tökéletes, ideális kapcsolat, amennyiben megtanulják egymás nyelvét. :)
26/F pszichológushallgató
Én ENTJ vagyok, a barátom pedig ESFP. Az exeim ENTJ és ESFJ voltak.
Az ESFP-kkel jól kijövök, imádom a humorukat, az optimizmusukat és nem zavarja őket, ha a legtöbb dologban enyém az utolsó szó, tolerálják az összes rossz tulajdonságomat, bár néha kisebbrendűségi érzésük van mellettem.
Az ENTJ-kkel abszolút nem jövök ki, nem is értem hogy voltam képes összejönni egy ilyen pasassal. Két ENTJ nem fér meg egy csárdában, ez a legfőbb tanulság, amit a kapcsolatból levontam.
Az ESFJ-kkel jól kijövök, bár ők jóval lazábbak és spontánabbak mint én, ezért nehéz tartani velük a lépést bulizásban, társaságban stb., ők meg nehezen tartják a lépést velem a munkabírásban, kitartásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!