Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőtök/barátotok sportolna, elmennétek a meccseire? Sportolók, nektek mennyire fontos, hogy ott legyenek?
Figyelt kérdés
Mindig hívtam a páromat,eddig csak egyszer jött el,még az elején. Nekem jól esne,ha ott lenne,volt barátom mindig eljött. Nektek ez mennyire fontos,hogy ott legyenek,vagy hogy Ti nézzétek meg a párotokat? Rosszul gondolom,hogy ez is egy fajta gesztus,hogy támogat?2013. dec. 17. 20:21
1/8 anonim válasza:
Van olyan lány, akinek szívesen...
2/8 anonim válasza:
Amikor én k1eztem és mentem versenyre a barátnőm is eljött egyszer.
Akkor törték el az orrom.Hát azt a hisztit és félelmet az arcán többet nem akarom látni
3/8 anonim válasza:
Nem miatta csinálom, így nem igen érdekel hogy ott van e vagy sem. Persze + ha ott van, meg örülök, de ha nem ér rá, akkor se dől össze a világ. Ennyire azért nem vagyok elveszett, anyátlan típus, hogy a barátnőmnek kelljen erőt tölteni belém. Jól is néznénk ki.
4/8 anonim válasza:
Valószínűleg el,de szerintem attól is függ,hogy mi az a sport.
Ha pl. boksz,akkor félnék,hogy az első bekapott ütés után beszálnék mellé.
5/8 anonim válasza:
Persze, elmennék, mondjuk amikor más, halaszthatatlan vagy fontos dolgom lenne, akkor nyilván azt nem mondanám le sportesemény miatt, de amúgy ott lennék és büszke lennék rá, hogy csapatban játszik meccseken.
7/8 anonim válasza:
nem tartom olyan fontosnak hogy ott legyen a barátnőm, és nekem mindegy, minden tőlem telhetőt megtennék ha sportolnék, függetlenül attól hogy ott van-e a barátnőm
ha megkér akkor elmegyek vele, de ha olyan sportról van szó ami unalmas, hosszú stb akkor nem biztos hogy mindegyikre elmennék
8/8 anonim válasza:
Valószínűleg igen elmennék. Szólj a barátodnak, hogy szeretnéd, ha azért ő is elmenne a mérkőzésekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!