Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasiknál is fontos a kiélős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasiknál is fontos a kiélős korszak? Mi van ha ez nem következik be?

Figyelt kérdés

Párom 23 éves, eddig még csak 5 nővel feküdt le. Eléggé érzelmes, szerelmes típus. Nagyon jól megvagyunk, mindig mondogatja, hogy mennyire imád, mennyire gyönyörű vagyok neki, és velem tervezi el az életét, és bánja, hogy miért ismert meg előbb, és hogy velem minden jó, mennyire tökéletes vagyok számára.

Ez eddig minden szép és jó, csak megfordult a fejemben, hogy mi van ha esetleg majd rájön ez a bekattanós korszak, hogy szexelni kell ezzel meg azzal. Én fiatalon kiéltem magam, nem vágyom más f...szára, csak is érzelemmel tudok lefeküdni valakivel. Mikor mondtam neki, hogy félek, hogy majd eljön a pillanat amikor úgy érzi, hogy ki kell élnie magát, ő azt mondja, hogy neki ez már megvolt, mert minden héten eljártak bulizni. De mondtam neki, hogy én nem erre gondolok hanem a szex részre. És mondta, hogy ő nem szextársat keres, hanem olyan lányt akit szerethet. Vajon van okom paráznom attól, hogy eljön nála is a kiélős korszak? Vagy ez nem mindenkinél szokott lenni?

2013. dec. 16. 09:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
5 nő nem elég neki akkor 10 sem lesz.
2013. dec. 16. 09:59
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értem miért kell ilyeneken gondolkoznia egy nőnek amikor boldog kapcsolata van.Ha nincs probléma akkor csinálsz egyet?Mire jó ez?

Lehet kiélte magát.De az a kiélés kibulizós időszak nem mindenkinek kell!Fogd fel,hogy szeret téged akar és így is lesz jó darabig.

2013. dec. 16. 10:01
 3/18 A kérdező kommentje:
Még a kapcsolatunk elején említette, hogy mielőtt mi összejöttünk ő erősen gondolkozott azon, hogy mostantól csak szex lesz a fontos, nem fog próbálkozni párkapcsolattal,(mivel nincs senkije, meg csalódott volt a párkapcsolatai miatt, hogy páran átverték), de aztán jöttem én, és megváltozott minden, és nagyon örül nekem, és nem akar mást.
2013. dec. 16. 10:09
 4/18 anonim ***** válasza:
92%

Most nem azért, de 5 partner szerintem nem olyan kevés... Nem minden pasi olyan, hogy még a legyet is röptében, ilyenre általánosítani valakit szerintem nem szép dolog. Van összehasonlítási alapja, ha a kapcsolatotokban mindent megkap, boldogok vagytok, akkor felesleges a problémákat gyártani.

29/n

2013. dec. 16. 10:15
 5/18 anonim ***** válasza:
88%

Kicsit túlreagálod ezt, kérdező. 5 nővel lefeküdt a párod, ennél többet miért akarna?

Nálunk tönkretette a kapcsolatot a kiélős dolog férfirészről. Én már voltam másokkal előtte, ő viszont velem volt először. Elképzelni sem tudtam volna, mennyire jó lehet egy párkapcsolat, amíg vele meg nem tapasztaltam - aztán két év után rájött a dili, hogy ő nem tud azzal a tudattal élni, hogy nem feküdt le másokkal, szakítottunk, és most örül a fejének...

Ezt csak azért meséltem el, hogy lásd, mi a különbség a két helyzet között. Hidd el, a te párodnak már nem lesz ilyen korszaka.

2013. dec. 16. 10:19
 6/18 A kérdező kommentje:
Bárcsak úgy lenne... :) A ti eseteket pedig sajnálom. :(
2013. dec. 16. 10:22
 7/18 anonim ***** válasza:

Azt hiszem emberi alkat válogatja.

Van aki simán elvan úgy, hogy akár a szüzességét is azzal veszti el akivel később egy életet leél, van aki "megzakkan" X idő múlva, hogy még élni akar, és van aki egész életében addig hajtja a szexet amig csak fizikailag birja :) Nem tudom mi alapján lehetne eldönteni ki milyen.

Én személy szerint meglehetősen "sokat éltem" (nem csak 5 ;) ) és most 11 éve van meg a párom. Megnézem a szép nőket persze, de semmiért nem tenném kockára a házasságomat. Nagyon remélem, hogy 45-50 évesen nem bolondulok meg ,és nem kattan valami az agyamban, "kapuzárási pánik:ON" módon.

A környezetemben láttam párat, és meggyződésem, hogy aki átéli (akár férfi akár nő) nem tehet arról, hogy úgy reagál ahogyan, pszichés sokkot él át, teljesen elborul az agyuk, mint valami betegség.

(Amit én láttam az eléggé meglepő: Azok maradtak meg boldog párként, akik tényleg mindent elnéztek a másiknak, akik nem igy tettek azok vagy szétmentek, vagy rettentő megromlott kapcsdolatban tengpdnek a mai napig is. Van egy régi ismerős házaspár (pici korom óta a család régi barátai) ők gyakorlatilag 4-5 évig nyitott házasságban éltek, mert mind a kettő megkattant. A mai napig együtt vannak, a pasas mai napig csókolgatja a feleségét pedig 60-at is elérték. Nekik ez jött be.)

Nem hiszem, hogy lehet, vagy kell általános modellt alkotni arra, hogy

igen éld ki magadat -> jó lesz, sem arra, hogy nem, ne tonbolt ki magadat -> akkor lesz jó. Azt hiszem, hogy az igazság a kapuzárási pániknál fog kijönni, hogy ki milyen valójában, mégpedig azért mert akkor reagál a leginkább úgy, ahogyan a személyiségének megfelelő, akkor veszti el leginkább a tudatos önkontrollt.

2013. dec. 16. 10:29
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi az hogy csak 5 nővel?

Ha 20, 40, 100, akármennyi nője lett volna előtted, egy hosszú kapcsolatban akkor is mindig ott az a kis buktató, hogy az ember évek múlva vágyik valami újdonságra, főleg ha kicsit ellaposodott a kapcsolat. És ennek semmi köze a kiéléshez, egyszerűen ilyen az emberi természet.

2013. dec. 16. 10:40
 9/18 anonim válasza:
de neked sokkal tobb partnered volt mint a baratodnak?
2013. dec. 16. 10:47
 10/18 anonim ***** válasza:

Igazából ma olyan világban élünk ahol sokkal több a szexuális csábítás, mint bármikor az emberiség történetében.

Férfiként úgy gondolom, hogy egészséges férfiak közül kevés rúgna ki az ágyából egy vonzó , ápolt nőt, ha nem kellene számolnia a következményekkel. Viszont legtöbb férfinak szexhez abszolút nem kell több érzelem, mint egy rekreációs masszázshoz.

2013. dec. 16. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!