Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasiknál is fontos a kiélős korszak? Mi van ha ez nem következik be?
Párom 23 éves, eddig még csak 5 nővel feküdt le. Eléggé érzelmes, szerelmes típus. Nagyon jól megvagyunk, mindig mondogatja, hogy mennyire imád, mennyire gyönyörű vagyok neki, és velem tervezi el az életét, és bánja, hogy miért ismert meg előbb, és hogy velem minden jó, mennyire tökéletes vagyok számára.
Ez eddig minden szép és jó, csak megfordult a fejemben, hogy mi van ha esetleg majd rájön ez a bekattanós korszak, hogy szexelni kell ezzel meg azzal. Én fiatalon kiéltem magam, nem vágyom más f...szára, csak is érzelemmel tudok lefeküdni valakivel. Mikor mondtam neki, hogy félek, hogy majd eljön a pillanat amikor úgy érzi, hogy ki kell élnie magát, ő azt mondja, hogy neki ez már megvolt, mert minden héten eljártak bulizni. De mondtam neki, hogy én nem erre gondolok hanem a szex részre. És mondta, hogy ő nem szextársat keres, hanem olyan lányt akit szerethet. Vajon van okom paráznom attól, hogy eljön nála is a kiélős korszak? Vagy ez nem mindenkinél szokott lenni?
Reagálva a jelenkor magasabb szexuális ingereire.
A történelemben a szexualitás nem volt tiltott, és bűn.
Az olyan társadalmak amelyek nem elnyomtá ka szexualitás idővel valamilyen szinten beépitették a nyilt szexualitást a kultúrkörükbe.
A római kor, és görögök hozzállása mai szemmel nézve is eléggé liberális volt. Ez a változás a kereszténységgel változott meg, amikor a keresztéyn egyház uralma alatt gakorlatilag tiltott lett minden formája.
Ennek a levét isszuk most is. Már megtörtént a felszabadulás, de még nem épült össze a kultúrkörünkkel. Nem megszokott, hogy valaki kapcsolat mellett szerető (ágyast) tart, és még mindig megütközést kelt az azonos neműek kapcsolata, ami a kereszténység előtt nem volt egy meglepő dolog, de a keresztéynségtől elzárt vidékeken mindvégig megszokott dolog volt. (india egyes részei, és főleg a középkori japán)
Ha innen nézen manapság nincsen sok szexuális inger, az ingerszint
most van abban a természetes állapotában ami törvényszerű egy olyan
társadalomban amelyik már nem bűnként értékeli a szexualitást.
Eddig volt mesterségesen kevés, elnyomott, elfojtott dolog.
Az a húdenagy erkölcsiség volt mesterségesen kikényszeritve.
Pillanatnyilag a kultúránk átrendeződés alatt áll a két szék között a földön ülünk. Az egyház már nem irányit, levetjük a béklyókat, de a régi reflexek még működnek. Nem valószinű hogy rövid folyamat lesz, talán még 100 év, de alakul, alakul. Nem várható h. egyik napról a másikra történjen meg. A mi unokáink számára talán már teljesen természetes lesz, hogy házasságban élnek, de azonos nemű szeretőt (is) tartanak. Ez manapság még felfoghatatlan. (össztársadalmilag persze, mert részemről ha nekik igy jó csinálják)
Valamilyen szinten téged is jellemez az, hogy te 5 nőt kevésnek tartasz, gondolom te akkor már több kukit fogtál, mint kilincset. 23 évesen teljesen normális 5 nő, nem értem miért kellett volna már 15-el lennie. Ez nem ezen múlik, szerintem te magadból indulsz ki.
26F
Pasiknál fontos csak igazán.
5 csaj 23 évesen végül amúgy nem olyan kevés. Bár ez karakterfüggő.
Ha csak egy-kettő lett volna, akkor mást mondanék.
A férfiak ilyen téren teljesen mások mint a lányok, azért ezt nem árt észben tartanod.
Megjegyzem, én is férfi vagyok.
A 14-esnek nagyon igaza van. Nekem sem kellene ilyen lány.
Bekattanásnak azt nevezném, ha harmincvalahány, sőt negyvenvalahány évesen jönne rá, hogy csajozni akar, kalandokat. Na az nagyon gáz.
Jobb ezt tizen-huszon évesen elintézni. Később már amúgy is kicsit vagy nem kicsit torz, megkésett.
Az meg, hogy te fiatalon kiélted magad, nem hangzik túl bizalom gerjesztően.
Persze ki mit és mennyit tekint annak, hogy "kiélte magát". De ha azt érted alatta amit én és a többség ért, akkor...
Nem akarlak megbántani, sem leminősíteni, gondolom látod.
A te életed és nincs jogom beleszólni, csak elmondtam, hogy én mit gondolok erről. És nagyon sok más férfi is.
De természetesen ez nem kell, hogy téged befolyásoljon.
Amúgy az is elég furcsa állapot, hogy egy lány tapasztaltabb és eseménydúsabb a múltja mint egy fiúnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!