Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak amolyan gyakori mende-monda hogy kell autó a csajozáshoz?
Figyelt kérdés
Nekem nincs kocsim. Teszteljük le jó? Várom privát üzenetben a nők jelentkezését akik ennek tudatában eljönnek velem meginni egy kávét! (Fizetem)
Tömeg közlekedéssel érkezem a helyszínre. Jah és Budapest jó?
(Ha nem lesz jelentkező az a idióta incel teóriát fogja igazolni hogy a nőknek fontossági sorrendben elől szerepel a férfi autójának megléte. )
2024. jan. 27. 08:36
11/17 anonim válasza:
"Ha nem lesz jelentkező az a idióta incel teóriát fogja igazolni hogy a nőknek fontossági sorrendben elől szerepel a férfi autójának megléte" - nem, ez pusztán egy idióta kérdést igazol. Szerinted hány budapesti szingli nő lehet itt, aki kíváncsi lenne egy olyan faszira, akiről azt sem tudja, hogy néz ki, hány éves, milyen ember, és így rádírna? Nagyon creepy vagy. Ugyanígy nem írna rád senki, ha csak annyit böknél ide, hogy van autód és Győrben kávéznál.
12/17 anonim válasza:
Nagyon rossz helyen próbálkoztál ha azt hiszed, hogy mindenkinél ez az egyik rajtengedély. Gondolom, ilyen pénzhajhász személyiségnélküli cicababáknál.
13/17 anonim válasza:
Pár éve én is ismerkedtem Bp-n, ott az volt a jellemző, hogy hiába volt mindenkinek kocsija, mégis mindenki BKV-val ment, mert kocsival kiszámíthatatlan az érkezés, parkolóhely találás a belső részeken...
Az viszont tény, hogy ha valakinek még jogsija sincs 30+ évesen, az töketlennek hat.
14/17 anonim válasza:
Az összes eddigi párom kocsi nélkül volt (alapvetően gyakran kicsit felesleges is a belvárosban). A mostaninak van egy kis egyszerű, keveset fogyasztó kocsija, de nem emiatt választottam. Ha ennyire kocsi kell, csinálok jogsit és veszek.
15/17 anonim válasza:
Saját autóm van, de sokszor a BKV-t használom, ha be kell mennem a belvárosba. Metróval, villamossal sokszor előbb eljutok. Ha mégis valami miatt kocsival bemegyek, akkor előre kinézek egy parkolóházat.
16/17 anonim válasza:
Talán nem elengedhetetlenül szükséges, de az biztos, hogy határozottan előnyt jelent. Emlékszem, huszonéves korunkban bizony mind azt néztük, van-e a pasinak kocsija. Most már idősebb vagyok (sokkal!), van autóm, de ha társat keresnék, az autó előnyt jelentene. Mondom ezt úgy, hogy Budapest belterületén lakom, ahol a parkolás komoly nehézséget okoz, emiatt rendszeresen használom a tömegközlekedést.
17/17 anonim válasza:
Nekem nem kell olyan akinek nincs autója.
Mai vilagban????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!