Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak amolyan gyakori mende-monda hogy kell autó a csajozáshoz?
Figyelt kérdés
Nekem nincs kocsim. Teszteljük le jó? Várom privát üzenetben a nők jelentkezését akik ennek tudatában eljönnek velem meginni egy kávét! (Fizetem)
Tömeg közlekedéssel érkezem a helyszínre. Jah és Budapest jó?
(Ha nem lesz jelentkező az a idióta incel teóriát fogja igazolni hogy a nőknek fontossági sorrendben elől szerepel a férfi autójának megléte. )
2024. jan. 27. 08:36
2/17 anonim válasza:
Nem írok neked privátot, de elmondanám hogy huszonéves nő vagyok, és nekem soha nem volt elvárásom a kocsi. 7 éve együtt vagyok a párommal, de nekünk nincs autónk. Egyikünk sem tud vezetni, és nem is szeretnénk. Mi is budapesten élünk, de én feleslegesnek tartom a fővárosba az autót amúgy is.
3/17 anonim válasza:
Akkor is volt csajom mikor nem volt kocsim
4/17 anonim válasza:
Sosem volt autóm, vezetni sem tudok. Volt olyan hogy 2 nap alatt 4, két hónap alatt 20 csinos, fiatal csajjal voltam. Ez az autó téma csak vidéken számít, a városi életben inkább nyűg.
5/17 anonim válasza:
Ez olyan hogy 1-2 randi után tökre nem elvárás hogy a másik részletesen elmondja miért nem akarja tovább folytatni az ismerkedést. És ha te azon feszengsz belül hogy nincs kocsid, vagy hogy görbe az orrod stb. Akkor egyből azt fogod gondolni, hogy na igen, már megint emiatt pattintott.
6/17 A kérdező kommentje:
Bla Bla Bla
1 randevú ajánlat sem érkezett 🤔
2024. jan. 27. 10:09
7/17 anonim válasza:
Nagyon sok nőnél nem kizáró tényező ha refluxod van, de azért nem fog senki úgy próbálkozni, hogy refluxom van lányok, gyertek ha nem zavar :D
8/17 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat, akkor sem erkezne, ha azt irod ki, autód van.
Mint látható, nem az autó a probléma, hanem az idióta hozzáállás.
9/17 A kérdező kommentje:
Az autó csak egy probléma a rajtengedélyben belül.
2024. jan. 27. 10:23
10/17 anonim válasza:
#9 Jól mondod, nálad ezen kívül még rengeteg probléma van fejben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!