Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert monda ezeket, volt vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pandas74 kérdése:

Miert monda ezeket, volt vele valami celja?

Figyelt kérdés

Par evvel ezelott,megismertem egy holgyet,egy evvel idosebb nalam.Egyedul nevelte egy csalai hazban a kisfiat,nem messze lakott tolunk.Megkerdezte nem vallalnek -e nala egy ket haz koruli munkat ,amit o nem tud megcsinalni....megcsinaltam a megallapodas szerint

Abban az idoben felesegem epp massal tervezett kozos jovot....

Errol tudomast szerzett a holgy is.

Ezutan nehanyszor athivott,megbeszelni esetleges elvegzendo munkakat,ilyen alkalmakkor hangzottak el a kerdesemet kepezo mondtok,szavak.

Egy alkalommal amint megerkeztem a koszones utan :Felesegeddel hogy vagytok?

ugyanakkor:elmondta ,hogy valoszinuleg koltozik.Kerdeztem miert?Valasz:Sok ez haz kettonknek!

-ertem ,ilyen joravalo pasit ,meg nehezen talalsz ugye? feleltem.Mire o Hat ez az!

Ugyanakkor este tavozaskor:orul ,hogy felkoszontottem a nevnapjan,meg nonapkor.....meg nagyon vigyazzak magamra.(akkor indultam vissza aa kamionomhoz austriaba)

Mas alkalommal:"Ugye a csillagjegyed szuz?-igen

En meg bika vagyok,ez az egyik legjobb parositas."!

Tobbszor elismert ,megdicsert....

Mikent kellett volna ezeket ertelmeznem?Jol gondolom,hogy ezzel jelezte volna ,hogy akar tobbrol is lehet szo?

Vegulis nem lett semmi!Talan banom is....lehet ,hogy en baltaztam el?

2016. máj. 29. 18:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Nos az esélye h lehetett volna vmi 50-50, ha még van rá lehetőséged, próbáld ki.
2016. máj. 29. 18:58
 2/3 omba ***** válasza:

"Ugye a csillagjegyed szuz?-igen

En meg bika vagyok,ez az egyik legjobb parositas."!

Megkérte a kezed....

(vagy legalábbis... téged)

2016. máj. 30. 09:59
 3/3 A kérdező kommentje:

Azt hiszem ez a hajo mar elment....osszejott vegul valakivel,igaz elmondta ,hogy nem minden gombolyu.

En is maradtam a csaladommal.

Pusztan izgatja a fantaziamat ,hogy ot is az elrontott lehetseges kapcsolataim koze soroljam-e,vagy felreertelmezem a dolgokat ,es esetleg tobbet gondolok ,mint ami valojaban volt.

Megegy erdekes parbeszed:valamiert mgdicsertem,mondvan" Igazan belevalo csaj vagy,legkozelebb csak teged vennelek felesegul"

-Csakhogy en nem mennek hozzad!

?????????(neztem ertetlenul)

-Nem kell arrol papir!-mondta o.

Mindig igy evodott velem.

2016. máj. 30. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!