Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi jobbra húz mindenkit, az alap, de ha egy nő, akkor az gáz?
Figyelt kérdés
Kipróbáltam, hány matchem van így. Férfiaknál bevett szokás, itt is írta valaki, hogy ki a fa szom nézi a profilt még a match előtt. Na nekem 42 matchem lett a maximális jobbra húzásból. Írt is olyan, aki nem tetszik, megírtam neki, hogy bocsi, csak kipróbáltam, milyen az, amikor mindenkit jobbra húzok, de nem szeretnék ismerkedni. Erre nagyon leteremtett, ku rvának hívott. Bezzeg ha a férfi csinálja ezt, azt mi fogadjuk el...2024. jan. 25. 20:31
11/11 anonim válasza:
Nem jó taktika, hacsak nem marha jól kinéző pasi vagy.
A mindenkit jobbra húzok módszerrel az a gond, hogy ha nem jön be elegendő match a húzásokból, a rendszer elkezd hátrasorolni, mivel látja, hogy neked "mindenki bejön" míg te szinte senkinek. A végén igazából meg se fogsz jelenni senkinél sem, mint ajánlás. Tehát csinálhatod te ezt akár évekig is a végére nem lesz egy match-ed sem, mivel a te profilod kvázi nem is létezik...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!