Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi jobbra húz mindenkit, az alap, de ha egy nő, akkor az gáz?
Ehhez nem kell nagy IQ, de látom te magadtól nem jöttél rá. Szóval tessék:
Amint látaod neked 50 húzásból 42 be is jött. Ha egy férfi csinálja ezt egy hétig, akkor lesz neki 2-3 egyezés, és abból tud válogatni.
Továbbra sem nagy feladvány, de folytatom neked. (Lásd milyen jó vagyok veled) Ha a pasik neki állnak szeletálni a napi 50 lehetőség sok időt venne el heti szinten, ráadásul értelmetlenül, mert biztos hogy nem lenne eggyezés.
Nem gáz. Az a gáz, ha trükközöl, bár legalább beismered.
Én is terveztem trükközni, pl. beregisztrálnék jóképűként, de ugyanazt adnám magamból, mint amúgy. Tuti, hogy a kinézetemmel van a baj, pedig megkaptam már, hogy jóképű vagyok, de hát a nők 99%-a szerint mégse.
Szóval adnám önmagam egy sármos pasi képei mögött, és tuti lenne randim. De mivel nem akarok senki képeivel visszaélni, így ez sosem derül ki.
3
Nem értem... Ha valaki nem jön be, akkor minek jobbra húzni??? De komolyan.
"Amint látaod neked 50 húzásból 42 be is jött. Ha egy férfi csinálja ezt egy hétig, akkor lesz neki 2-3 egyezés, és abból tud válogatni."
Mindez nem történhetne meg, ha a pasik nem húznának mindenkit jobbra válogatás nélkül. Szánalmas az ilyen.
#9 Aztán mégis mi alapján válogasson?
Ugyan úgy néztek ki mind. Strandon pucsítós képek, #traveladdict, szétretusált/sminkelt képek.
Az egyetlen szűrő amin lehet titeket megkülönböztetni az a testalkat..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!