Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi jobbra húz mindenkit, az alap, de ha egy nő, akkor az gáz?

Figyelt kérdés
Kipróbáltam, hány matchem van így. Férfiaknál bevett szokás, itt is írta valaki, hogy ki a fa szom nézi a profilt még a match előtt. Na nekem 42 matchem lett a maximális jobbra húzásból. Írt is olyan, aki nem tetszik, megírtam neki, hogy bocsi, csak kipróbáltam, milyen az, amikor mindenkit jobbra húzok, de nem szeretnék ismerkedni. Erre nagyon leteremtett, ku rvának hívott. Bezzeg ha a férfi csinálja ezt, azt mi fogadjuk el...
2024. jan. 25. 20:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is jobbra húzok. Szélső jobbra 🧐
2024. jan. 25. 20:35
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert ha olyannal van match aki nem tetszik arra nem ír rá a pasi. mivel nő vagy rád meg rádír az összes nyominger
2024. jan. 25. 20:37
 3/11 anonim ***** válasza:
37%

Ehhez nem kell nagy IQ, de látom te magadtól nem jöttél rá. Szóval tessék:

Amint látaod neked 50 húzásból 42 be is jött. Ha egy férfi csinálja ezt egy hétig, akkor lesz neki 2-3 egyezés, és abból tud válogatni.

Továbbra sem nagy feladvány, de folytatom neked. (Lásd milyen jó vagyok veled) Ha a pasik neki állnak szeletálni a napi 50 lehetőség sok időt venne el heti szinten, ráadásul értelmetlenül, mert biztos hogy nem lenne eggyezés.

2024. jan. 25. 20:44
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
én szelektálni kezdtem annak ellenére hogy így 1 év / 1 match az arányom xd de nem érdekel aki nem jön be az nem jön be 😆
2024. jan. 25. 20:53
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell elfogadnod... Nem is gondolom, hogy egy férfi így indítana mint te, hogy 1. bocsánatot kér, leírja, hogy nem akar ismerkedni, 2. megmagyarázza, hogy miért, 3. leírja, hogy mindenkit jobbra húz... :D Ne haragudj de hát ebben is teljesen máshogy állsz ehhez mint azok a mindenmindegy csávók. Mégegyszer: neked sem kell elfogadnod... De ha rádírnak, akkor ők a match után akarnak veled ismerkedni :D
2024. jan. 25. 20:57
 6/11 anonim ***** válasza:
76%
Összehasonlítod a nőt a férfival, és különbséget találsz? Wáow :O *mindblow*
2024. jan. 25. 21:04
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz. Az a gáz, ha trükközöl, bár legalább beismered.

Én is terveztem trükközni, pl. beregisztrálnék jóképűként, de ugyanazt adnám magamból, mint amúgy. Tuti, hogy a kinézetemmel van a baj, pedig megkaptam már, hogy jóképű vagyok, de hát a nők 99%-a szerint mégse.

Szóval adnám önmagam egy sármos pasi képei mögött, és tuti lenne randim. De mivel nem akarok senki képeivel visszaélni, így ez sosem derül ki.

2024. jan. 25. 21:30
 8/11 anonim ***** válasza:
91%

3

Nem értem... Ha valaki nem jön be, akkor minek jobbra húzni??? De komolyan.

2024. jan. 25. 22:38
 9/11 anonim ***** válasza:

"Amint látaod neked 50 húzásból 42 be is jött. Ha egy férfi csinálja ezt egy hétig, akkor lesz neki 2-3 egyezés, és abból tud válogatni."

Mindez nem történhetne meg, ha a pasik nem húznának mindenkit jobbra válogatás nélkül. Szánalmas az ilyen.

2024. jan. 26. 00:40
 10/11 anonim ***** válasza:
8%

#9 Aztán mégis mi alapján válogasson?

Ugyan úgy néztek ki mind. Strandon pucsítós képek, #traveladdict, szétretusált/sminkelt képek.

Az egyetlen szűrő amin lehet titeket megkülönböztetni az a testalkat..

2024. jan. 26. 06:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!