Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban szükséges legalább 450-500 ezer forint fizetés egy átlagos vagy kicsit afelett kinéző nőhöz vagy ez csak egy incel dolog?
Figyelt kérdés
2024. jan. 24. 08:27
41/47 anonim válasza:
Nyugi, nekem is irt, hamisithatatlan stilusban. Hany eves kisgyerek szintjen lehet vajon? 14? A csipaja mar kinyilt, de ket kiados pofontol terdre rogyna. szanalmas luzer. Luzerke.
42/47 anonim válasza:
Egészségügyi végzettségem van de olyan osztályon dolgozok ahova nem szükséges ez a végzettség. Bárki jöhet mert csak Betegeket kell kísérni egyik helyről a másikra.... Egészségügyi dolgozóknak tekintenek minket is de ha van valami jutalom ami + pénzt jelent az Egészségügyi dolgozóknak akkor mi nem kapjuk meg mert mi csak Egészségügyben dolgozók vagyunk amint kiosztották a jutalmakat újra Egészségügyi dolgozók vagyunk. :D 450-500 ezer elég jól hangzik. 8 órában dolgozok 205 ezerért 2023 Júliusában emeltek és Augusztusban fizetéskor már ennyit kaptam. Múltkor 198 ezret kaptam 2 hét táppénz után legutóbb 193 ezret 2 hét szabadság után. Eddig úgy tudtam, hogy ha valaki táppénzre megy kevesebb fizetést kap de ezek szerint szabadság után kevesebbet mint táppénz után. :D Egyszer kaptam 205 ezret azóta mindig kitalálnak valami levonást, hogy 190 és 198 között legyen a fizetés ami a számlámra kerül. Októberben pl nézem, hogy napközbeni átutalás 170 ezer forint pedig se táppénzen nem voltam se szabadságon Október végén voltam 2 hét táppénzen Novemberben meg 198 ezret utaltak Decemberben ugye 2 hét szabadság Január 2.-án meg jött a banktól az üzenet, hogy napközbeni átutalás 193 ezer. 12 órában se jobb a helyzet max 5-6 ezerrel kapnak többet a munkatársaim mint én 8 órában mi bejárjuk az egész kórházat a betegeket folyamatosan visszük mindenféle vizsgálatokra. Bezzeg a Sürgősségi osztályon a betegkísérők 12 órában dolgoznak annyi a feladatuk, hogy az orvosok CT, Ultrahang és Röntgen vizsgálattal(Ezekre a vizsgálatokra a Sürgősségis betegkísérő viszi a betegeket) megállapítják a betegségüket mondjuk a beteg szívével van gond akkor megy a Kardiológiára de még nem tudják átvenni a Kardiológián ezért az ambulanciáról a Sürgősségi osztályra kerül a beteg ahova szintén a sürgősségi osztály betegkísérői viszik fel és akkor is ők viszik ha átveszi a kardiológia vagy az az osztály ahova tartozik a betegsége szerint max még a levett vér, széklet vagy vizelet mintákat viszik el a laborba aztán ennyi a feladatuk. A Sürgősségin van a CT és ott van rögtön 2 RTG meg a Sürgi Ultrahang is szóval csak pár métert kell menniük a betegekkel a vizsgálókig és 12 órában kapnak 600-700 ezret. Mi meg 8 illetve 12 órában több ezer métert is lesétálunk és még ennyit se kapunk. Szóval a mi kórházunkban osztályonként is elég sok különbség a fizetésnél.
43/47 anonim válasza:
Francokat kap egy sürgősségi betegkísérő 6-700at, ott valamit benéztél… tudod milyen bruttójuk kéne legyen ahhoz…
44/47 anonim válasza:
De a Kaposi Mórban annyit kapnak. Mert elég erős kezű a főnökük és kiharcolta, hogy a Sürgősségisek jóval magasabb fizetést kapjanak. 2 betegkísérő azért is ment át a Sürgősségire. Az egyik mutatta is legutóbb 650 ezret kapott nettóban fizetésként.
45/47 anonim válasza:
Persze… 1.000.000 bruttó egy betegkísérőnek… :D
Aminek az össz bérköltsége 1.130.000
Majd el is hiszem… figyelj lehet, hogy valaki bitangsok túlórával egyszer kapott ennyit és eldicsekedett a bérpapírjával… de ha elhiszed, hogy ma magyarországon egy sürgősségi betegkísérő annyit keres, mint egy felsővezető egy multinál… akkor netto hülye vagy. Azt kell mondjam, akkor te nem véletlenül keresel annyit amennyit, mert ennyit érnek a lépességeid :D
Bocs ez gonosz volt…
46/47 anonim válasza:
45
Félig egyetértek, de te is jó hülye vagy, ha azt hiszed, hogy egy multi felső vezetője nettó 600-at keres. Nálunk kb 4 év tapasztalattal ennyi az alapfizu. Szerintem az igazgatók meg a partnerek egy picikét többet visznek haza. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!