Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban szükséges legalább 450-500 ezer forint fizetés egy átlagos vagy kicsit afelett kinéző nőhöz vagy ez csak egy incel dolog?
Párom pl. sosem keresett 450-500 ezret, mégis 7 éve együtt vagyunk.
Átlagos, vékonyabb nő vagyok. Bár ezt az "átlagos" kategorizálást sem szeretem. Hol átlagos? Olaszliszka-külsőn szerintem sem a kinézetem, sem a gondolkodásom nem lenne átlagos. Ahogy Hollywoodban sem.
Én is és párom is minimálbért kerestünk 17 éven át, a gyereknevelés miatt esélyünk nem volt kitörni, senki nem támogatott minket így nem tudtunk tanulni valamit, bármit tenni, hogy kitörjünk abból hogy épp annyi pénzünk van mindig, mint amit felélünk… fejünk felett a bizonytalansággal, hogy mi lesz, ha lesz egy lyukas fájós fogunk, vagy kapok munkában egy sérvet stb stb… szerencsére mikor a gyerek el tudott kezdeni diákmelózni, végre mindketten tudtunk tanfolyamra kuporgatni és változtatni, de előtte 17éven át évről évre egyre nyomorultabbul éltünk..
Szeretjük egymást, mi együtt maradtunk, de egyáltalán nem tudom hibáztatni azokat a fiatalokat akik nem jönnek össze egy másik emberrel úgy, hogy annak nincs egy alap stabil egzisztenciája.
"Én megkeresek ennyit bőven szerencsére, de kicsit kiábrándított ez az anyagiasság a nőkből."
Minket meg kiábrándított a felszínesség a férfiakból. Akkor ennyi, nem keres senki párt. Nincs probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!