Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szükséges, hogy távollét esetén mindennap telefonáljunk vagy legalább SMS-ezzünk? Én F
nem szükséges, ne menj az idegeire mert rádun
ne keresd sokszor hagyd néha hogy Ő is keressen
Nekem pl fontos hogy mindennap beszéljünk valamilyen formában( találkozás, átjárjunk egymáshoz, msn, telefon, sms).Sokszor ő keres, de ha nem akkor én őt.
L19
Nekem régen volt olyan kapcsolatom, hogy én többet akartam beszélni a lánnyal, de ő nem igényelte minden nap, hogy akár sms-ezzünk is. Nem volt jó. Rosszul esett.
Mostanra olyat találtam, akivel minden nap legalább 1 sms-ben tudatjuk, hogy élünk. És ez így jó.
Szóval van, akinek igénye van rá, van akinek nincs. Azért ha ő szereti, hogy minden nap beszéltek, akkor ne hanyagold el. Nem esne jól neki.
Nem szabad semmihez sem hozzászoktatni a lányokat!
Ez itt a lényeg és a nagy igazság.
Ha minden nap tartod vele a kapcsolatot akkor hamar lerí majd az a pillanat, amikor már kezd a kapcsolat a zátony felé haladni, hiszen ez a napi rendszeresség szakadozni fog, vagy már csak kényszer lesz és épphogy éjfél előtt eszedbe jut.
Ez ugyan olyan dolog, hogy ha minden HÓNAPfordulóra veszel neki valami apróságot akkor ahhoz is hozzá fog szokni és ha netán egyszer lemarad akkor huha van! Ez nem saját tapasztalat, szerencsére én tanulok más hibáiból és ezt már jó pár barátom elkövette...
SZÓVAL: Legyen célja a hívásnak! Ne csak annyi, hogy "jaj már alig bírtam ki a hangod/látványod nélkül" mert ez csak relatív rövid távon nyerő.
Legyen meglepetés számára, hogy hívod ne pedig egy állandósult cselekmény a napok folyamán. Egyik nap 4* másik nap 1*se aztán megint.
A lényeget kihangsúlyozom még1*: Ne szoktassad hozzá semmihez, mert az karcsú dolgokat fog eredményezni minden téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!