Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell tennem, mi szükséges, hogy nagyon sikeres legyek a fiúknál?
Figyelt kérdés
2009. szept. 15. 19:06
1/14 A kérdező kommentje:
sok tippet szeretnék...
2009. szept. 15. 19:08
2/14 anonim válasza:
Az attól függ, hogy nézel ki, mert ha jól akkor szinte semmit sem kell csinálnod, ha kevésbé, akkor járj olyan helyekre, ahova a te "célcsoportod jár" és onnan mazsolázgass. (a "jól nézz ki dolog is relatív, van akinek ez van akinek az tetszik) Mellesleg, ha nem zavarod el a fiúkat rögtön amikor bepróbálkoznak, már az is sokat dob a dolgon, mer ugye a lányok szeretik kéretni magukat... megértem, hogy nem fekszenek le valakivel rögtön, valószínű még fel is háborítana, de az hogy játszák az elérhetetlent gyorsan elveszi a fiúk kedvét és olyankor jön a kérdés: Udvarolgatott nekem 1 srác, de már nem kiábrándult belőlem?... ha nincs visszajelzés szintén benézte a fiú is meg te is. Ja és fiúk/lányok, mind2 oldalon nem muszáj a sült galambot várni, lehet próbálkozni mind2 oldalról, nem a középkorban vagyunk. Visszatérve erre a külső dologra, mosolyogj sokat, a úgy érzed van rajtad kis felesleg, akkor adj le pár kilot(nem lehetetlen), a minimális smink megengedett(a fiúk , legalábbis a normálisabbak, nem buknak a sok kencére), vegyél fel valami jó ruhát, érezd jól magad a bőrödben, és keep smiling:) mindent megold.
3/14 anonim válasza:
Ja és igen 20 éves fiú voltam.
4/14 anonim válasza:
Csinálj a bnőiddel valami bevásárlókörutat, meg kozmetikus fodrász, aztán irány bulizni és meglátod hogy nem kell olyan sok dolog hozzá:)
ez most ribisen hangzott, de szerintem egy próbát megér
5/14 anonim válasza:
Ja igen a buli az más téma....
6/14 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
kozmetikushoz, fodrászhoz rendszeresen járok.
rengeteg ruhát szoktam vásárolni.
mégis mindig csak azok a pasik találnak meg akik nem jönnek be... miért van ez? :(
2009. szept. 15. 19:22
7/14 anonim válasza:
Hát kérem ez azért van mert sokat válogatsz.
8/14 anonim válasza:
Egyébként én is így voltam vele egy ideig, és csak azt tudom tanácsolni hogy olyannal ne jöjjél össze aki nem tetszik, vagy idegesít valami benne, mert nem lesz hosszú távú. Persze nem tökéletesnek kell lennie, csak hogy TETSZEN. Várd ki, kezdeményezz is!
9/14 anonim válasza:
attól mert vki nem jön be neked külsőre még értékes lehet belül .... arre nem gondoltál ? hogy adj esélyt a nem adonisz kinézetű pasiknak...persze a rendesebbjének =)
A smink , frizura és ruha az egy dolog a kérdés az hogy mit kommunikálsz ( verbálisan és non-verbálisan )kívülre . Ennyi !
10/14 anonim válasza:
na hallgas a többi gyíkra és megcsináltad életed első baklövését. nem minden a külső. ne nézd egy srácba hogy hogy néz ki de azért legyen az ideálod. és a palik se azt nézzék hogy hogy nézel ki mert akkor előbb utób depresziós stresszes leszel a sok csalódástól. aranyszabály!!!! nem minden arany ami fénylik. szal nem biztos hogy jól néz ki még ér is valamit. 99% ban aki jól néz ki vagy jól akar az így akarja pótolni a belső hiányosságait... pl ész! nem kell bulizni járni ahhoz hogy megtaláld álmaid pasiját sőt ma már discókba nem is lehet pasizni ha csak nem egy éjszakás kapcsolatot keresel. én speciel 3 éve vagyok együtt bnőmmel és mi se discóba ismerkedtünk meg. próbálj meg társaságokba kerülni picit rámenősebbnek lenni de ne kirívó és ne hivalkodó. light... ha ezek után se sikerült senkit se találnod akkor valamit nagyon nem tudsz.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!