Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell tennem, mi szükséges, hogy nagyon sikeres legyek a fiúknál?
Szia!Légy önmagad és ne csak a külsőddel akarj hódítani,hanem a belsőddel.ÉS ne csak a külsőt nézd a fiukban.ÖNBIZALOM!!! Ez nálam is kezd bejönni.
Ugyanis van egy srác a szomszédom.Eddig észre se vettem,mert nem olyan helyes stb. Egyik nap kimentem tollasozni a tesójával és ő vele is elkezdtem. Másnap megtudom hogy már egy ideje bejövök neki. És most már kezd kialakulni valami.És én se vagyok az a bombázó lány. És a belsőnk hozott minket össze.És lehet hogy korai de kezdem megszeretni,pedig semmi komoly nem történt!még...
A kisugárzás fontos... Legyél ápolt, igényes (mindenre) és (legalább) tűnj magabiztosnak.
(A külsővel kezdem, mert ezen könnyebb csiszolni...)
Szerintem készíttess egy kisvideót magadról egy jóbarátoddal és figyeld meg a mozdulataidat, és tárgyaljátok ki milyen hatást keltesz - nézd magad úgy mint egy idegent. Lehet hogy nem találtok majd semmi különöset, de ha például teszetoszának tetszik egy-egy mozdulatod, beállásod, vagy bármi, s változtatni szeretnél, egy a lényeg hogy magabiztosnak tűnj - (de ne műnek). Húzd ki magad, ne lógasd a fejed. :) Beszélj érthetően és normál hangerővel, ne halkan. Tudatosítsd magadban hogy jó nő vagy és igenis van sok ember akinek kellenél - akárhogyis nézel ki! - , aki szerint csodás vagy! Mert mindenki az - a maga módján -, illetve mindenki az valakinek. Mások vagyunk - alap. Ne másra akarj hasonlítani, ismerd meg magad és tudd mik a Te jó tulajdonságaid - mert mindenkinek vannak. Derítsd fel a rosszat, a rossz szokásokat, mérlegelj egy barátnőddel, s a nagyon elviselhetetleneken - ne mindenen - próbálj meg változtatni. ( Ne akarj tökéletes lenni - olyan nincs. )
Nos... szerintem kell hogy érezzék a fiúk, hogy nem vagy könnyen kapható - ezt nem öltözködésre értem :P - de azért abban sem kell szélsőségekbe merülni - aki egyértelműen csak a szexre hajt, hajtsd el nyugodtan. Aki többre, nem fog ilyen egyértelmű lépéseket tenni, s nem erőltet semmit, vár - (egy ideig)... ( Akinek igazán kell valami, attól csak jobban fogja érdekelni, ha nem kaphatja meg azonnal. )
Olyan "sikerre" szerintem csak a hülyék vágynak, hogy minél több fiú megdöntse őket. A háta mögött kiröhögik hogy mennyire szánalmas - és ilyennel őszintén senki nem akar hosszú távon kezdeni...
Ahj,desokat rizsáztam :D A lényeg: tűnj magabiztosnak, hidd el, hogy jó nő vagy, hogy jó vagy - de ne tűnj nagyképűnek, beképzeltnek. Ne légy könnyűvérű, és legyél törekvő, pozitív, nyitott - de ne feltétlen elfogadó -,ne ess túlzásokba, keresd magad.
Jha, és ne traktáld a fiúkat állandójelleggel női dolgokkal.
Egyébként könnyebb lenne tanácsot adni ha valamiféle információval szolgáltál volna a személyedről - valószínűleg csomó feleslegeset írtam... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!