Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban szükséges legalább 450-500 ezer forint fizetés egy átlagos vagy kicsit afelett kinéző nőhöz vagy ez csak egy incel dolog?
Figyelt kérdés
2024. jan. 24. 08:27
11/47 anonim válasza:
Nettó 470-et keresek + a testem árulásával még párszázezret. Hol érné meg összejönnöm egy nálam kevesebbet kereső pasival? Akkor már inkább maradok kva🤣
12/47 A kérdező kommentje:
11 - TROLL INCEL
2024. jan. 24. 09:10
13/47 anonim válasza:
Amelyik nő ezt gondolja, az incel.
14/47 anonim válasza:
450-500 nettó tényleg a hasraesés kategória???
A mai világban, amikor egy jogosítván 300 ezer, egy fogszabályzó 100 ezer körül van + a kontrollok, de kb egy fogászati kezelés is ekörül mozog, egy komolyabb szakmai tanfolyam 400 ezer, Pesten egy egyszobás albérlet 150 ezer...
És ezek nem a luxuscikkek, amiket az ember rongyrázásból enged meg magának, hogy lám-lám én megtehetem. Ezek nem a Gucci táska és külföldi nyaralás kategória, hanem úgy egy normálisabb, kényelmesebb élet alapjai.
Értem, hogy ez az ország rémes helyzetben van anyagilag, de ne csináljunk úgy, mintha egy 450-500 ezres fizetés a gazdagságot jelentené. Nem gazdagságot, hanem kényelmet és létbiztonságot jelent, és nem, ezeknek nem kellene a luxushoz köthető fogalmaknak lenniük.
15/47 anonim válasza:
#12 nem trollkodtam, mi ebben a hihetetlen?
16/47 anonim válasza:
Ez Magyarországon jóval átlag feletti keresetet jelent. Életszerűtlen, hogy csak az átlag felett keresőknek van szép nőjük. Nettó 300 ezerrel is talál nőt, aki nem teljesen balfäsz.
17/47 anonim válasza:
#16 csak nem szépet. Max. ha kvajól néz ki a pasi. Akkor nem számít a keresete.
18/47 anonim válasza:
Incelek amíg megvhető tárgynak nézitek a nőket és semmi mást nem tudtok ezen kívül nyújtani addig esélyetek sincs fogjátok már fel.
19/47 anonim válasza:
Vékony szép nőket akarsz akkor 600 nettó minimum kell.
20/47 anonim válasza:
A pasik arra mennek hogy nézel ki, minden más tök mindegy, akkor az meg mitől bunkóság, ha cserébe a nőket az érdekli mennyit keresel, minden más tök mindegy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!