Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkednétek olyan férfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednétek olyan férfival aki nem iszik alkoholt (soha!)?

Figyelt kérdés

Az előző komoly kapcsolatomnak emiatt lett vége. Azt mondta a párom, hogy én nem tudom elengedni magam és néha meginni valamit, ez nagyon furcsa. Meg mindig kellemetlen szituációkba hoztam állítolag magunkat, amikor a baráti társaságába hozták a piákat és csak én nem ittam. Elvileg emiatt nem hívtak aztán minket. Az apját is sokszor megsértettem amiért nem ittam vele. Náluk az alkohol fontosnak számít, az apja minden nap megiszik egy sört kísérővel vagy 2 pohár bort. Ő is minden este ivott egy pohár bort. Azt mondta ez természetes és minden normális felnőtt ember ezt csinálja. Kávézik és bort iszik. Én meg mindig szégyenbe hozom magamat, hogy egy kávét nem fogadok el sehol (gyerekkorom óta vérnyomás bajaim vannak és nem ittam soha kávét!) meg az étteremben is én vagyok egyedül aki nem iszik bort. Nálam az apja az már alkoholista kategória, mert rendesen izgul, hogy meg tudja inni a napi sörét és pálinkáját. Ha nálunk voltak és nem volt itthon, el kellett mennem venni. Szerintük ez nem az, ez természetes és az alkoholisták nem a legdrágább sört, bort, pálinkát isszák hanem műanyag palackosat.

Szóval én soha nem iszok egy kortyot se! Nincs előzménye, nem szeretem! Egyszer voltam részeg, nem jött be, halálfélelmem volt valamiért és pánikrohamom lett. Az íze se jön be, nem szeretem a keserűt!

Ez párkeresésben, kapcsolatban komoly probléma lehet? Nehéz dolgom lesz szerintetek? Van egyáltalán olyan nő aki ezt elnézi?

2024. jan. 23. 10:33
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
17. pl.: [link]
2024. jan. 23. 11:44
 22/46 anonim ***** válasza:
100%
Persze, nekem ez nem lenne kizáró ok. Számomra pont az nem fér bele, ha valaki sokat iszik. Én szoktam amúgy, de csak ritkán és csak egy koktélt, a legtöbb alkohol ízét én sem szeretem. Egyáltalán nem zavarna, ha a párom ennyit se szeretne. A családomban is mindenki vagy nagyon keveset iszik vagy egyáltalán nem, nekem ez a normális, ebben nőttem fel.
2024. jan. 23. 11:50
 23/46 anonim ***** válasza:
100%
Fura is meg nem is, hogy nem akarok kapcsolatot olyannal, aki nem fogyasztja azt a tudatmódosítót, amit én, de ha bármi másra kicserélem az alkoholt, akkor érthető. A füvesnek is azt mondanám, keressen füvest.
2024. jan. 23. 12:00
 24/46 anonim ***** válasza:
31%
Nálam kiesik egy ilyen ember. Senki kedvéért nem fogok vízzel koccintani.
2024. jan. 23. 12:11
 25/46 anonim ***** válasza:
30%

Nekem kizáró ok, ha valakivel nem lehet néha egy jót borozni. Ugyanígy kizáró ok lenne, ha valaki vallásosan óvakodna a csokitól vagy a gyorsételektől.

De ettől még lehet egy boldog, teljes, kiegyensúlyozott életed egy olyan nővel, akinek megfelelsz.

2024. jan. 23. 12:18
 26/46 anonim ***** válasza:
69%

25, miért kell ugyanazt innotok? Te borozol, a párod iszik valami mást. Ez miért nem oké?

(Nem kötekszem, tényleg érdekel.)

2024. jan. 23. 12:22
 27/46 Grizesteszta ***** válasza:
100%
#25: Ezt én se értem. A borozgatáskor mi történik? Gondolom, 1) isztok, 2) beszélgettek. Nem lehet, hogy ő colát iszik és úgy beszélgettek? Max az a téma marad ki, hogy 'ugye, te is érzed a málnás beütést és a gesztenye fanyar ízvilágát?' Ez miért olyan nagy baj?
2024. jan. 23. 12:25
 28/46 anonim ***** válasza:
68%
Akinek ez nem fér bele vagy nem teljesen tök mindegy hogy a másiknak mi van a pohárban,az kérdem én hogy a berugás a cél az alkoholfogyasztásssal? Mert akkor megértem. Amúgy tök mindegy kéne hogy legyen. Kb mintha azt akarnatok tényleg erőltetni valakire hogy egyen egy ételt amit nem szeret csakhogy ne tűnjön szélsőségesnek. Több olyan ember kéne az országba mint a kérdező mert nagy baj van az alkoholfogyasztással idehaza amig ugy tekintünk rá mint általános alapbeallitottsagra
2024. jan. 23. 12:30
 29/46 anonim ***** válasza:
71%

26-27

Mert nem szokásom egymagamban alkoholt inni, amellett az alkoholnak kis mértékben is van hatása, amit így csak én éreznék. Nekem ez hiányozna a kapcsolatból.

Amellett pedig NEKEM nem tetszenek az ilyen dogmatikus gondolkodású emberek. Lásd a csokis-gyorséttermes példámat.

És ez természetesen nem hiba, csupán SZÁMOMRA nem megfelelő. Remélem, SAJÁT preferenciákat azért még fel szabad állítani.

2024. jan. 23. 12:32
 30/46 anonim ***** válasza:
70%

Egyszer olvastam, hogy az a szokás, amikor tukmálom másra a sütit, az azért van, mert ÉN sütit akarok enni, de tudom, hogy a falánkság nem erény, ezért magammal akarom húzni a másikat a "bűnbe".

Ez akkor kb ugyanez lesz. "Nem akarok egyedül inni". Ha én valamit szeretek, azt egyedül is akarom csinálni.

2024. jan. 23. 12:39
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!