Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkednétek olyan férfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednétek olyan férfival aki nem iszik alkoholt (soha!)?

Figyelt kérdés

Az előző komoly kapcsolatomnak emiatt lett vége. Azt mondta a párom, hogy én nem tudom elengedni magam és néha meginni valamit, ez nagyon furcsa. Meg mindig kellemetlen szituációkba hoztam állítolag magunkat, amikor a baráti társaságába hozták a piákat és csak én nem ittam. Elvileg emiatt nem hívtak aztán minket. Az apját is sokszor megsértettem amiért nem ittam vele. Náluk az alkohol fontosnak számít, az apja minden nap megiszik egy sört kísérővel vagy 2 pohár bort. Ő is minden este ivott egy pohár bort. Azt mondta ez természetes és minden normális felnőtt ember ezt csinálja. Kávézik és bort iszik. Én meg mindig szégyenbe hozom magamat, hogy egy kávét nem fogadok el sehol (gyerekkorom óta vérnyomás bajaim vannak és nem ittam soha kávét!) meg az étteremben is én vagyok egyedül aki nem iszik bort. Nálam az apja az már alkoholista kategória, mert rendesen izgul, hogy meg tudja inni a napi sörét és pálinkáját. Ha nálunk voltak és nem volt itthon, el kellett mennem venni. Szerintük ez nem az, ez természetes és az alkoholisták nem a legdrágább sört, bort, pálinkát isszák hanem műanyag palackosat.

Szóval én soha nem iszok egy kortyot se! Nincs előzménye, nem szeretem! Egyszer voltam részeg, nem jött be, halálfélelmem volt valamiért és pánikrohamom lett. Az íze se jön be, nem szeretem a keserűt!

Ez párkeresésben, kapcsolatban komoly probléma lehet? Nehéz dolgom lesz szerintetek? Van egyáltalán olyan nő aki ezt elnézi?

2024. jan. 23. 10:33
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező! Én sem iszom alkoholt de megfigyeltem hogy ez egyfajta 'redflag', pedig sokkal jobb egy nem-iszákos társ mint egy iszákos.

Tény hogy nem tudunk úgy 'bolondozni' mint aki iszik de ez sem feltétlenül igaz. Én alkohol nélkül is ki tudok kapcsolni. Alkoholtól maximum vörös lesz az arcom, összeakad a nyelvem, hízok, pénzt költök és buta nézésem lesz.

37F incel

2024. jan. 23. 11:12
 12/46 anonim ***** válasza:
77%
#11 akinél ez red flag, azért nem is kár. Kéne neked iszákos pár?
2024. jan. 23. 11:15
 13/46 anonim ***** válasza:
79%

Persze, ez nem lenne kizáró ok az ismerkedésnél. Viszont fogadja el,hogy van aki iszik, akár mértékkel, akár társaságban, alkalomkor, többet.

Nem lehet erőltetni se egyiket, se másikat. Általában azzal van nagyobb gond aki mérték nélkül iszik, és olyankor nem ismer kontrollt.

Viszont lehet,hogy Te túl komoly, feszélyezett vagy, és ez zavarja az oldottabb családi/baráti légkört. Nem azonosulok ezzel, de előfordulhat ilyen is.

2024. jan. 23. 11:16
 14/46 anonim ***** válasza:
68%

De a "soha nem iszik" az nem szélsőség, hanem alap. Ha nem szeretem a tökfőzeléket, ezért nem eszek soha, az nem szélsőség.

Kérdező, simán. Én sem iszom. Nekem az alkoholtól egyszerre fáj a fejem, lesz melegem, és leszek álmos.

2024. jan. 23. 11:16
 15/46 anonim ***** válasza:

Sosem iszok..., na jó, szigorúan 1 korty pezsgő alkalomkor, vagy mint 2 éve, amikor egy 80.000 forintos bort bontott ki egyik ügyfelem, abba belenyaltam.

És bizony férfiként nekem is lett e miatt véget érő kapcsolatom, és több kapcsolatban is okozott gondot.

SOK nő nem érti, hogy nekem fontos a jogsim, fontosak a fegyvereim, és nem engedhetem meg magamnak, hogy bármi balhéba vagy balesetbe keveredjek, és én legyek a hibás + szondával. Meg szeretem a kontrollt.

2024. jan. 23. 11:33
 16/46 anonim ***** válasza:
51%
15-ös mondjuk a fegyerek, a jogosítvány nem feltétlen pozitív dolgok.
2024. jan. 23. 11:35
 17/46 anonim ***** válasza:
42%

15: Hogy kell fegyvertartásit szerezni?

És fegyverismeretet tanulni?

2024. jan. 23. 11:37
 18/46 anonim ***** válasza:
100%

"SOK nő nem érti, hogy nekem fontos a jogsim, fontosak a fegyvereim"

Antialkoholistaként sem értem a fegyverbuzulást, szóval ez lehet nem függ össze.

2024. jan. 23. 11:39
 19/46 Grizesteszta ***** válasza:
100%
Kérdező, én iszom alkoholt, nem minden nap, de gyakran: ebédhez vagy vacsorához egy pohár bort. És szeretek kipróbálni számomra újakat, tehát mondjuk egy étteremben szinte mindig kérek egy pohárral, ha nem én vezetek. És gyakorlatilag sose én vezetek ilyenkor, hanem a párom, aki 'szintén zenész': nem kávézik, nem iszik alkoholt. De miért okozna ez problémát közöttünk? Én elfogadom, hogy nem iszik ilyeneket, ahogyan azt is, hogy nem szereti a spenótot viszont sok csokit eszik. Ő elfogadja, hogy én egy pohár bort kérek, ő meg desszertet. Miért lenne ez gond bármelyikünknek is? És ha ez nem fér bele a kapcsolatba, ott nem a 'nem ivással' van gond, hanem a felek( vagy az egyik fél) tolerancia küszöbével vagy a pár közötti kommunikációval- tehát ez csak a probléma egyik megjelenési formája és nem maga a probléma. Én emiatt a probléma miatt szakítanék (én,az ivó), de nem ivóként is, ha ivásra akarna rábeszélni... Mert akkor rá akar majd beszélni másra is vagy lebeszélni róla... Szóval egyszerűen Ti nem illettetek össze, de ebből ne vonj le következtetést a köv. kapcsolataidra vonatkozóan!
2024. jan. 23. 11:39
 20/46 anonim ***** válasza:
0%

Tutira nem ismerkednék vele, ez már szélsőséges .

Nem azzal van baj ha valaki iszik , hanem a mértékkel amúgy meg sima koktélokban is vannak alkoholok nem kell egyből a töményre gondolni vagy a sör vedelésre gondolni, egy sima koktél akár még illik is egy-egy eseményhez

2024. jan. 23. 11:40
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!