Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ilyen sok nőben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen sok nőben ekkora érdektelenség, passzivitás az ismerkedésnél?

Figyelt kérdés
Volt pár nő akivel ismerkedtem és valahogy nem kérdeznek, abszolút nem érdeklődnek a másik iránt, nem olyan rég megismerkedtem egy 40 nővel az interneten és mondom beszélgessünk telefonom, agyon kérdeztem, meséltem mindent ő csak egy-két mondatos választ mondott, abszolút semmit nem kérdezett tök rosszul éreztem magam az egész helyzetben mikor befejeztük a beszélgetést meg is írtam hogy nem egymást keressük ő meg kiakad hogy pedig nagyon szimpatikus voltam neki... így hogy semmit nem kérdezett???
2024. jan. 22. 20:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem idegennel nem menne a telefonozás, meg lennék szeppenve.
2024. jan. 22. 22:28
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet az embereken kiigazodni. Ha ténylegesen beszélgetni akarsz az a baj, minek nyomulsz. Ha 1-2 szavas üzenetváltások mennek akkor meg az a baj, nem érdeklődsz, sablonos, uncsi vagy. Akkor, hogy is van ez?! Én ha ismerkednék, biztos, hogy beszélgetni szeretnék kicsit, hogy van-e közös téma, milyen a gondolkodása, stb. Úgyhogy ha te érdektelenséget érzel szerintem engedd el. Egyébként a jelenség számomra sem világos. Most akkor ismerkedni akarunk, vagy csak kis figyelmet? Ha ismerkedni akarok érdektelenül szerintem nem lehet. Az elképzelhető, hogy elkezdünk beszélgetni és érzem, hogy nem szimpatikus a másik, van ilyen. Viszont akkor le lehet szépen zárni a kommunikációt. Normális ember szerintem ezt teszi. Az is lehet, hogy nem is vagy szimpi neki, csak nem akar megbántani. Azt várja, te magadtól lépj le.
2024. jan. 23. 08:20
 13/20 anonim ***** válasza:
Néha úgy érzem, hogy sok nő csak figyelemre vágyik, nem is akar ismerkedni: lehet, hogy nálad is az, volt, hogy ugyan beszéltetek telefonon, de kihangosította, és közben még két másik pasival írogatott. Nekem is volt olyan , hogy írták gondolnak rám, hitegetett, hogy milyen fontos vagyok neki stb, de közben meg 2 hete nem találkoztunk, és mikor szerettem volna találkozni akkor is inkább a festegetett, és én ne osszam, be az idejét...
2024. jan. 23. 09:00
 14/20 anonim ***** válasza:
Többféle ember létezik. Van, akinek elég, ha chatelget, van, aki telón szeret dumálni. Egy a lényeg: ha te kényelmetlenül érzed magad a beszélgetés után, jól látod, nem illik hozzád, másféle ember, mint te. Pl. én chatelve nem tudnék hosszasan eszmecserét folytatni, de ez én vagyok.
2024. jan. 23. 09:05
 15/20 anonim ***** válasza:
Őszintén? Ha érdektelen feléd valaki nem tök mindegy? Úgy sem lenne belőle semmi. Lehet, hogy már kiégett, te vagy a 200-dik, akivel beszélt. Lépj tovább. Ilyen ez a netes társkeresősdi.
2024. jan. 23. 12:17
 16/20 Barito ***** válasza:

12-es: "Nem lehet az embereken kiigazodni. Ha ténylegesen beszélgetni akarsz az a baj, minek nyomulsz. Ha 1-2 szavas üzenetváltások mennek akkor meg az a baj, nem érdeklődsz"

1 - ha beszélgetni akarsz, akkor azért baj, mert a másik nem akar (veled)

2 - ha 1-2 szót mondasz azért baj, mert a másik fél többet szeretne tőled.

Mindenkin ki lehet igazodni, csak vedd észre a szituációt!

2024. jan. 24. 11:46
 17/20 Barito ***** válasza:

13-as: "Néha úgy érzem, hogy sok nő csak figyelemre vágyik, nem is akar ismerkedni"

Igen, figyelemre vágynak, de csak attól aki bejön nekik. Akarnak ismerkedni, de nem azzal aki nem jön be nekik.

2024. jan. 24. 11:49
 18/20 anonim ***** válasza:

"Igen, figyelemre vágynak, de csak attól aki bejön nekik. Akarnak ismerkedni, de nem azzal aki nem jön be nekik."

#17 Társkereső eleve azzal nem is tudsz beszélgetni aki rád nem nyomott egy kedvelést! ;), Szóval az elméleted itt bukik meg.

Akiről én írtam, azzal meg régóta együtt vagyunk, és mi nem is társkeresőn ismerkedtünk meg, hanem kollégák voltunk. De ő ezt más okból is csinálja, de ez csak ránk tartozik.

2024. jan. 24. 12:29
 19/20 Barito ***** válasza:

18: "Társkereső eleve azzal nem is tudsz beszélgetni aki rád nem nyomott egy kedvelést! ;), Szóval az elméleted itt bukik meg."

Tévedsz. A netes társkeresők nem így működnek, bárkire írhatsz, gondolom, te valami okostelós applikációról beszélsz.

2024. jan. 24. 12:46
 20/20 anonim ***** válasza:
#19 Nem, tudom, hogy te milyen netes társkeresőre gondolsz, de én valamikor voltam fenn a randivonalon, és előfizetés nélkül írni sem tudsz egy nőnek, ráadásul az meg válaszolni sem ha nem fizet. Facebook társkeresője ami úgy ahogy ingyenes, ott max a fotója alá tudsz írni. Badoon ha nincs kölcsönös kedvelés, akkor szintén csak pénzért lehet írni, de semmi értelme, mert ha korábban nem kedvelt, akkor válaszolni sem fog. Tinderen meg szerintem sehogy nem tudod megkerülni a rendszert, és marad a kölcsönös kedvelés. Két utóbbinak ugyanúgy megvan a netes felülete is, de amúgy a feltételek ugyanazok.
2024. jan. 25. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!