Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen sok nőben ekkora érdektelenség, passzivitás az ismerkedésnél?
Te elárasztottad információkkal, folyamatosan öntötted rá. Mit kérdezett volna?
De TE nem voltál RÁ KÍVÁNCSI, te NEM KÉRDEZTED ŐT.
Ez online abszolút jellemző. Csak a férfi oldalt tudom mondani, de nálam a nők 80-90%-a ilyen (igaz, nem vagyok valami vonzó férfi). Egyszer az egyiken számonkértem a dolgot. Nem kicsit háborodott fel a "bunkóságomon".
Az ok: van jobb jelöltje, neki tartogatja az idejét/energiáját/kedvességét. Tőled csak a szórakoztatást, egótuningot várja.
Fogalmam sincs, hogy ezt miért csinálják a nők, de az tény, hogy létező jelenség.
Én is így jártam a legutóbb. Totál érdektelenség a részéről, alig lehetett a találkozókat összehozni, és akkor sem volt lelkes. Az üzeneteimre meg volt, hogy egy hét után írt valami három szavas választ. A második találkozónk után megint kerestem őt, egy hétig semmi válasz. Ezután fogtam, és szépen írtam neki egy elköszönő levelet, mert láttam, hogy ennek semmi értelme. Érdekes módon arra egyből válaszolt, és elkezdet sipákolni, hogy ne haragudjak, de ő nem vette észre, hogy írtam neki, és azért nem válaszolt, pedig már nagyon várta, hogy újra találkozzunk. Tudtam, hogy hazudik, de belementem, hogy akkor folytassuk. Ezután még egy találkozót sikerült összehoznunk nagynehezen, aztán szépen eltűnt egy szó nélkül.
Szerintem ez valami játszmázás a nőknél, hogy nehogy már mi férfiak pattintsuk le őket, hanem majd ők szépen lepattintanak minket mikor megunták a szórakozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!