Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ilyen sok nőben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen sok nőben ekkora érdektelenség, passzivitás az ismerkedésnél?

Figyelt kérdés
Volt pár nő akivel ismerkedtem és valahogy nem kérdeznek, abszolút nem érdeklődnek a másik iránt, nem olyan rég megismerkedtem egy 40 nővel az interneten és mondom beszélgessünk telefonom, agyon kérdeztem, meséltem mindent ő csak egy-két mondatos választ mondott, abszolút semmit nem kérdezett tök rosszul éreztem magam az egész helyzetben mikor befejeztük a beszélgetést meg is írtam hogy nem egymást keressük ő meg kiakad hogy pedig nagyon szimpatikus voltam neki... így hogy semmit nem kérdezett???
2024. jan. 22. 20:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
20%
Üres az agyuk. Nincsenek benne kérdések, érdekes témák, semmi. Esetleg pár celeb pletyka amiről lehet velük beszélni.
2024. jan. 22. 20:29
 2/20 anonim ***** válasza:
62%
Pár db nőről van szó erre több nőre ráfogod, hogy nem érdeklődnek. Mi lenne hogyha cseten se írnak annyit akkor nem könyörögnél telóhívásért és inkább keresnél mást? Mert ha nem kíváncsi rád ott se akkor telóba se fog.
2024. jan. 22. 20:31
 3/20 anonim ***** válasza:
26%
Te is instaceleb vagy tiktok videós lennél divatos ruhákban Audival modern belvárosi lakással és a legnagyobb gondod az életben hogy hova utazzál el akkor hidd el le se tudnád ezeket a nőket magadról vakarni.
2024. jan. 22. 20:32
 4/20 anonim ***** válasza:
64%

Te elárasztottad információkkal, folyamatosan öntötted rá. Mit kérdezett volna?

De TE nem voltál RÁ KÍVÁNCSI, te NEM KÉRDEZTED ŐT.

2024. jan. 22. 20:38
 5/20 anonim ***** válasza:
24%
Én aktív voltam mindig és hát ritkán jött be, akik meg le se szarták a palikat azoknak volt a legnagyobb sikerük. Ti ezt szeretitek, minél passzívabb minél elérhetetlenebb annál jobb, ha a lány meg magától ír egyszer akkor már nem kell mert küzdeni akartok.
2024. jan. 22. 20:38
 6/20 anonim ***** válasza:
68%
#5 Itt elég nagy tévedésben vagy. Mert az ilyen nőket kb a 3. levél után offolja akinek van egy csepp esze.
2024. jan. 22. 20:45
 7/20 anonim ***** válasza:
49%

Ez online abszolút jellemző. Csak a férfi oldalt tudom mondani, de nálam a nők 80-90%-a ilyen (igaz, nem vagyok valami vonzó férfi). Egyszer az egyiken számonkértem a dolgot. Nem kicsit háborodott fel a "bunkóságomon".

Az ok: van jobb jelöltje, neki tartogatja az idejét/energiáját/kedvességét. Tőled csak a szórakoztatást, egótuningot várja.

2024. jan. 22. 21:13
 8/20 anonim ***** válasza:
33%
Én is az 5-el értem egyet, nőként, tapasztalatból mondom...
2024. jan. 22. 21:38
 9/20 anonim ***** válasza:
73%

Fogalmam sincs, hogy ezt miért csinálják a nők, de az tény, hogy létező jelenség.

Én is így jártam a legutóbb. Totál érdektelenség a részéről, alig lehetett a találkozókat összehozni, és akkor sem volt lelkes. Az üzeneteimre meg volt, hogy egy hét után írt valami három szavas választ. A második találkozónk után megint kerestem őt, egy hétig semmi válasz. Ezután fogtam, és szépen írtam neki egy elköszönő levelet, mert láttam, hogy ennek semmi értelme. Érdekes módon arra egyből válaszolt, és elkezdet sipákolni, hogy ne haragudjak, de ő nem vette észre, hogy írtam neki, és azért nem válaszolt, pedig már nagyon várta, hogy újra találkozzunk. Tudtam, hogy hazudik, de belementem, hogy akkor folytassuk. Ezután még egy találkozót sikerült összehoznunk nagynehezen, aztán szépen eltűnt egy szó nélkül.

Szerintem ez valami játszmázás a nőknél, hogy nehogy már mi férfiak pattintsuk le őket, hanem majd ők szépen lepattintanak minket mikor megunták a szórakozást.

2024. jan. 22. 21:49
 10/20 anonim ***** válasza:
96%
#9 Férfiként írom: az első randi végén (de ideális esetben még előtte) kellett volna elküldened melegebb éghajlatra.
2024. jan. 22. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!