Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges társkeresőn hosszútávú kapcsolatot találni?
"Igen, nagyon."
Ugyanannyi nő és férfi talál ott párt, nem?:))
Nekem több ismerősöm is, azóta esküvő is volt...
Én még nem mentem fel, de tervezem. Most nincs időm randizgatni hülyíteni meg senkit nem akarok, meg van egy srác rajta még túl kéne lépni de szerintem majd csak a tinder fog segíteni.
14
Kicsit ellentmondás nem? Tőlem azt kérdezed h felelősségteljesen holott írtam h most nem megyek fel. Közben meg írod h a legtöbb ember nem törődik másokkal..
Fél évig voltam fent 0 randival. Valahogy odáig se jutottunk. Majd mikor törölni akartam magam kaptam még egy szívecskét.
Puding próbája az evés alapon. Első randin összejöttünk, fél év múlva már összeköltöztünk. Azóta a felesége lettem, és már gyerekünk is van.
Régen nagyobb eséllyel lehetett mint mostanság. Most sokan már sajnos nem rendeltetésszerűen használják ezeket az oldalakat. Instagram reklámozás (követőgyűjtés), OnlyFans reklámozás (követőgyűjtés és pénzszerzési lehetőség) nyilván itt elsősorban a nőkre gondoltam. Férfiak: Nők hülyének nézése, egyéjszakás kalandok keresése, több vas tűzben tartása (élettárs, feleség melletti nőkkel flörtölés) stb. Sajnos a nők sem és a pasik sem komolyan vannak fent ezeken az oldalakon.
Én szerintem az arány 80-20%-on lehet, 80% aki komolytalan és 20% aki komolyan ismerkedne ott. Mindenki felszínes mostanság és képek alapján dönt hogy szóbaáll-e veled.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!