Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehetséges társkeresőn hosszút...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges társkeresőn hosszútávú kapcsolatot találni?

Figyelt kérdés
Sok rosszat olvastam erről az ismerkedési formáról, de az ismerőseim között van olyan, akinek sikerült. Ez tényleg annyira egyedi lenne?
jan. 21. 21:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
42%
Ha nem akarsz családot vagy felszállni egy érzelmi hullámvasútra akkor inkább próbáld meg egyedül élvezni az életet.
jan. 21. 21:29
 12/18 anonim ***** válasza:
83%

"Igen, nagyon."

Ugyanannyi nő és férfi talál ott párt, nem?:))

jan. 21. 21:33
 13/18 anonim ***** válasza:

Nekem több ismerősöm is, azóta esküvő is volt...

Én még nem mentem fel, de tervezem. Most nincs időm randizgatni hülyíteni meg senkit nem akarok, meg van egy srác rajta még túl kéne lépni de szerintem majd csak a tinder fog segíteni.

jan. 21. 22:02
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
13- felelősségteljes hogy n akarsz addig randizni, amíg nem vagy túl az elozon. A legtöbb ember nem törődik mások erzelmeivel.
jan. 21. 22:07
 15/18 anonim ***** válasza:
18%

14

Kicsit ellentmondás nem? Tőlem azt kérdezed h felelősségteljesen holott írtam h most nem megyek fel. Közben meg írod h a legtöbb ember nem törődik másokkal..

jan. 21. 22:11
 16/18 anonim ***** válasza:
82%

Fél évig voltam fent 0 randival. Valahogy odáig se jutottunk. Majd mikor törölni akartam magam kaptam még egy szívecskét.

Puding próbája az evés alapon. Első randin összejöttünk, fél év múlva már összeköltöztünk. Azóta a felesége lettem, és már gyerekünk is van.

jan. 22. 07:43
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
25-nem kérdeztem, állítottam. Dicséretnek szántam, hogy felelősségteljesen nem kezdesz ismerkedni addig, amíg érzelmileg nem állsz készen rá.
jan. 22. 08:26
 18/18 anonim ***** válasza:
55%

Régen nagyobb eséllyel lehetett mint mostanság. Most sokan már sajnos nem rendeltetésszerűen használják ezeket az oldalakat. Instagram reklámozás (követőgyűjtés), OnlyFans reklámozás (követőgyűjtés és pénzszerzési lehetőség) nyilván itt elsősorban a nőkre gondoltam. Férfiak: Nők hülyének nézése, egyéjszakás kalandok keresése, több vas tűzben tartása (élettárs, feleség melletti nőkkel flörtölés) stb. Sajnos a nők sem és a pasik sem komolyan vannak fent ezeken az oldalakon.

Én szerintem az arány 80-20%-on lehet, 80% aki komolytalan és 20% aki komolyan ismerkedne ott. Mindenki felszínes mostanság és képek alapján dönt hogy szóbaáll-e veled.

jan. 24. 09:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!