Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők kb. felének valóban nem fog jutni soha olyan pár akihez úgy igazán vonzódni tudna, ugyanis viszonylag kevés a jó helyes pasi?
Az xd sokat elárul
Akkor elmondanám hogy a valóban 10/10-es nők 95 százaléka nem modell szépségű fiúkkal van együtt hanem 40-es gazdaggal
Ergo a modell fiúk nem a 10/10-es bombanokre nyomulnak mert megszokták hogy azok gold diggerek.
Megnézném én azt a “10/10-est” akivel te összejársz hogy mennyire nez ki úgy mint mondjuk Ben barnes.
Mert nekem ott kezdődik a jó pali
Igen meg ronda nőknek fizetnek 2500 eurót egy hétvégi munkátért. Hogyne
Szakértő
Nem értem mit zavar ez téged kérdező. Savanyú a szőlő, vagy mi?
Ha neki az a típusú férfi tetszik, hát egészségére. Az már egy más kérdés, hogy nem feltétlen lesz az övé a pasi, így csorgathatja rá a nyálát 100 kilósan, így neki sem fog összejönni, úgyhogy ha esetleg emiatt aggódsz, akkor felesleges, mert ugyanúgy, mint a dagadt férfiak, úgy a dagadt nők sem igazán kelendőek, egy két kivételtől eltekintve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!