Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők kb. felének valóban nem fog jutni soha olyan pár akihez úgy igazán vonzódni tudna, ugyanis viszonylag kevés a jó helyes pasi?
"A nők kb. felének valóban nem fog jutni soha olyan pár akihez úgy igazán vonzódni tudna, ugyanis viszonylag kevés a jó helyes pasi?"
Nem a felének, hanem a 80%-ának.
Nekem nem azért nem jut, mert csak az általad leírt típushoz tudok vonzódni. Hozzájuk inkább nem szoktam tudni. Hanem azért, mert sovány, ronda fejű nőként csak a legeslegalja* kategória részéről van kereslet rám. És akkor még a nők vannak felszínesnek titulálva...
[*Nem kell belém állni, ne kelljen már ezt magyarázni és magyarázkodni miatta...]
18 igen? Én meg 10/10-es vagyok, modell voltam
Azért nem akarom kiírni mert jön majd a pistikézés
És nekem a jó pasi nem ott kezdődik hogy nincs elhízva meg egy fokkal jobb az ördögnél
Hanem ott hogy sportos, magas, helyes es értelmes. Na ez 1000-bol egy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!