Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, titeket egy alacsony pasi (mondjuk 170 cm alatt) magassága vagy jelleme taszít jobban?
40#
A 200 kilós nő az kórosan elhízott, hormonzavaros vagy nagyon igénytelen (esetleg mindkettő). Testileg torz, orvosi eset. Én nem vagyok se beteg, se igénytelen, szóval nem jönnék össze vele.
Egy alacsony pasi lehet makkegészséges, jóképű, gazdag, intelligens stb. A párhuzamod sánta. Nem a törpenövésről beszélünk. Az elálló fül és a nagy orr az megítélése a dolog mértékétől függ. Legtöbb esetben ezek kisebb, leginkább a nőket magukat zavaró esztétikai problémák. Túl sok bibircses vasorrú bába azért nem szaladgál a korosztályomban...
Ha objektíven keresünk egy párhuzamot, akkor a nők többségének elvárásai a pasik magasságával kapcsolatban kb. annyira értelmesek, mintha a férfiak a lábméretük alapján szelektálnák a nőket. A 37-es még oké, a 38-asat talán tudja korrigálni valami egyéb kiemelkedő tulajdonságával... 39-es és afölött meg fúj, trampli: kuka. Biztos vagyok benne, hogy ki lennének akadva a csajok, akik ezernyi pozitív tulajdonságuk dacára emiatt esnének el a jó pasiktól...
41
Hát márpedig a magasság a lábmérettel ellentétben igenis befolyásolja egy személy kisugárzását és szépségét.
Nekem amúgy személyesen hamarabb bejön egy nálam kicsit alacsonyabb férfi, semmint egy nagyon magas. A magam 173 centijével egyszer smároltam egy 198 magas sráccal, és amúgy bazi kényelmetlen, kb lábujjhegyen állva is kitört a nyakam.
Szóval számomra hiába esztétikusabb egy magas férfi, valahogy kellemetlennek érzem a túl nagy különbséget.
De akkor is mindegy voltaképpen, hogy valaki miért vonzó vagy nem vonzó. Mindegy, hogy azért vagyok 55 kiló, mert jó géneket örököltem vagy azért, mert komolyan diétázom. Mindegy, hogy azért csúnya a bőröm, mert elhanyagoltam vagy azért, mert beteg. Mindegy, hogy azért taszító egy ember, mert kövér vagy azért mert alacsony. Nem gondolom, hogy te jobban tudsz vonzódni egy genetikailag csúnya nőhöz, mint egy igénytelenhez, pusztán azért, mert úgy született...
Szóval te is szelektálsz, válogatsz, ( hogy mivel kapcsolatban az lényegtelen) de megteszed, és szerinted azt lehet, de ha más csinálja akkor meg " felszínes p*csa" aha persze.
" Testileg torz" Másnak meg te vagy az, törődj bele.
Ami alapján én szelektálok, azok racionális, a leendő párkapcsolat minőségét alapvetően meghatározó tényezők.
A nők egy része meg az alapján ismerkedik vagy sem, hogy 179 vagy 180 centis a pasi (beállítja a társkeresőn pl.)
Ostobaságokkal nincs kedvem vitatkozni.
A magasság is lehet alapvetően meghatározó tényező egy kapcsolatban, mivel a nők többségènek a náluk 5- 10-20 centivel magasabb férfiakhoz vonzódnak.
Vonzalom. Alap dolog egy normális, egészséges kapcsolatban.
Te a 200 kilós nőkhöz nem vonzódsz, mások meg az alacsony férfiakhoz. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!