Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, titeket egy alacsony pasi (mondjuk 170 cm alatt) magassága vagy jelleme taszít jobban?
Az összes párom 185+ magas volt, a férjem 195cm.
Számomra egy jó pasi 190 centivel kezdődik. Alatta határeset, Ha pl nálam azért magasabb 5-10 centivel, azaz 180-185cm akkor még kompenzálhat jó, hozzám való személyiséggel, helyes pofival, de ha ennél is alacsonyabb akkor semmi esélye nincs.
Nem tehetek róla, engem zavarna egy kapcsolatban ez, nem tartom vonzónak az alacsonyabb férfiakat. Ennyi. Ez pont olyan, minthogy a legtöbb pasi nem kezdene olyan külsejű nővel, akire ránéz, és egyszerűen nem tetszik neki.
Oké, aki azt mondja nekem, hogy pusztán a magasságom miatt selejtes vagyok, annak én azt mondom, hogy egy felszínes hülye pcsa.
Így kvittek vagyunk.
Oké, én vagyok a Jó tündér. holnap reggel 190 centisen ébredsz.
És? Mitől leszel kapósabb a nőknek? Vagy a magasságodon kívül minden oké veled?
Lakás? Kocsi? HATALMAS farok? JÓ fizu? Duma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!