Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, titeket egy alacsony pasi (mondjuk 170 cm alatt) magassága vagy jelleme taszít jobban?
"Oké, aki azt mondja nekem, hogy pusztán a magasságom miatt selejtes vagyok, annak én azt mondom, hogy egy felszínes hülye pcsa."
Neked speciel a jellemed taszítóbb.
Attól, hogy egy nő magánál magasabb pasit ketes, attól még nem azt jelenti, hogy az alacsonyabb selejtes kuka.
Egyszer talán majd megnősz 🤪
De nem valószínű 🧐
11-es!
De ő legalább nem játssza meg magát. Mert ezen az oldalon vannak aztán akkora jellembajnokok, hogy már én is csak félve merek feljönni ide. Pedig se alacsony nem vagyok, se incel.
Én sokszor leírtam már ilyen kérdéseknél, apukám 166 cm, sose hallottam nyavalyogni az alacsonysága miatt, és több párkapcsolata volt életében, jelenleg is van. Ja, és nem gazdag, még mielőtt vki ezzel jönne:-)
Akit 165-tel mindenki visszautasít, az valószínűleg arcra, testre sem túl vonzó, ill. a személyiségével is vmi nem oké.
Kérdező, a stílusod alapján te nem a magasságod hiánya miatt vagy selejtes.😂
Egyébként a lőtéri kutya se mondott olyat hogy selejtes vagy a magasságod miatt, szimplán annyit, hogy vannak akiknek nem vonzó, mert nem ütöd meg külsőleg egy bizonyos igényszintet.
Ezen mi a lófszért kell hisztizni?
Engem is simán volt, hogy a magasságom miatt utasított el egy pasi, mert neki a magassága ellenére az alacsony nők tetszenek. Na és?ettől senkinek se kell a kardjába dőlni.
Azt hogy, felszínes lennék? Hagyjuk is. Mindenkinek számít, hogy külsőre tetszen neki a párja, ez teljesen természetes!. Ne legyél már ekkora álszent hazug képmutató! Te sem jönnél össze olyannal akit nem tartasz vonzónak. Egy normális kapcsolatban ez van, külső és belső egyaránt fontos. Hiába hisztizel miatta. Tudd hol a helyed és keress magadhoz illő nőt, ha párt akarsz.
Az érdekkapcsolat meg teljesen más téma, mikor pl egy pénzes ronda öreggel összejön a fiatal csinos nő. Avagy fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!