Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket mennyire zavar ha egy pasi alacsony? Mondjuk 168-170 cm. De ezek mellett helyes és rendes is veletek. Mennyiben tart vissza a magassága hogy legyen köztetek valami?
Figyelt kérdés
2021. febr. 21. 18:39
1/22 anonim válasza:
engem zavarna, mert en 178 centi vagyok es imadom a platformos cipoket. szoval nalam offos, bocsi.
2/22 A kérdező kommentje:
Persze ez érthető. Én jobban úgy értem a kérdést hogy egy alacsonyabb lánynál mondjuk aki 160 cm körüli
2021. febr. 21. 18:50
3/22 anonim válasza:
Én 170 vagyok. De ha helyes, kedves és tetszik nem érdekel ennyi magasságbeli különbség.
Már ha az illetőt nem frusztrálja.
4/22 anonim válasza:
Nalam vilageletemben az volt, hogy valaki vagy tetszik, vagy nem. Ha az arca, szemelye, mindene vonz, akkor ha kicsi, az is resze a csomagnak. Ez esetben meg azt is kulon imadom benne, hogy alacsony.
A tobbi tenyezo egyutt van, nem az eszem hataroz, ranezek, hallgatom, es erzek.
5/22 anonim válasza:
164cm vagyok 😂
Maris magasabb mint en szoval okes a srac
6/22 anonim válasza:
Én is magasabb vagyok nálad, bár nem sokkal (172 cm).
Sajnos engem is zavar.
Próbáltam már velem egymagas/alacsonyabb férfiakkal ismerkedni, mondván nem ezen múlik.
Viszont sajnos egyik sem volt ennek köszönhetően elég férfias a szememben. Szóval nem tudom szépíteni, de zavar. :(
7/22 anonim válasza:
Engem nem zavar. Bár én csak 151 cm vagyok, és így úgy is tudok magassarkú cipőt húzni, hogy a pasi sem magas.
8/22 anonim válasza:
Amíg nem vékonyabb is, mint én, addig nem zavar, ha velem egymagas. Ha 50 kg, akkor igen.
9/22 anonim válasza:
Nem zavar, 152cm vagyok. Viszont azt nem szeretem, ha egy fiù vèkony.
10/22 anonim válasza:
165 cm vagyok és nem zavarna, ha másképp minden rendben lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!