Mennyire gyakori, hogy egy alacsonyabb ember lábmérete nagyobb, mint mondjuk egy nagyobb társáé?
Oké, nem tagadom, az elgondolás magamból indult ki. Mivel nevelőszülőknél élek, ezért itt tökéletesen megfigyelhető a nem vagyunk egyformák mondás. Szóval, arról van szó, hogy a mostoha öcsém lábmérete majdnem megegyezik az én lábméretemmel. 11,5 éves, 150 cm és 40-es cipőket hord, ehhez képest 19/F-ként, 165 cm-es testmagassággal (tudom, nem normális, de már beletörődtem), 41-es lábmérettel rendelkezek, tehát a m. öcsémmel majdnem egy cipőben járunk. Ez így mennyire normális, illetve milyen gyakorisággal fordul elő hasonló?
Egyébként azt is érdekesnek tartom, hogy a mostoha bátyámmal egy magasságban vagyunk (23/F), de Ő 42-es cipőket hord, szóval nem értem az összefüggéseket.
Elegge.
Nővérem 170 centi 43as lábbal
En 178 centi 39 essel
A különbség az, hogy az öcséd fog még nőni akár 30 centit is, te viszont már nem, a magasságod arányos a lábméreteddel. Ő meg hozzánő.
Egyébként én ismerek 180 cm magas srácot 47-es lábbal, a 193 centisnek meg csak 43-as. Gimiben is volt egy 185 cm magas lány osztálytársam, aki csak 38-as méretet hordott, ami átlagos, a 160 centisnek meg 39-40-es kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!