Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként férfinak elhinnétek hogy azért nincs autója mert olyat még nem látott ami tetszene?
Figyelt kérdés
2024. jan. 20. 12:15
1/21 anonim válasza:
Butaság, hiszem minden autó ugyanúgy néz ki.
2/21 anonim válasza:
Ez hol felnőtt párkapcsolatok kategória?
4/21 anonim válasza:
Mivan? Azt hittem, azért tartunk fent autót, hogy eljussunk ide - oda. Szóval még egy új autó sem jöhet szóba, amit neki gyártanak le és kiválaszthat minden extrát? Másban is ilyen kekec alak? Vmi nem stimmel vele, ez úgy hazugság, ahogy van.
6/21 anonim válasza:
HAHA! Lúzer az ilyen! Az igazi férfi mindegyik márkából vesz egyet-egyet, ha bizonytalan! Nem kifogás, amit írsz! HAHA!!!
7/21 A kérdező kommentje:
# 4
konkrétan úgy mondta hogy az autók megjelenése nem tetszik, egy sem. És nyilván odáig el sem jut hogy extrák stb. mert semmelyik autó nem jön be neki külsőre.
2024. jan. 20. 12:43
8/21 A kérdező kommentje:
# 5
én is ezt mondtam neki hogy ilyen nincs hogy nem létezik autó ami tetszene, erre azzal vágott vissza hogy " csak nem hazugnak nevezem" ?
2024. jan. 20. 12:45
9/21 anonim válasza:
Tehat Aston Martint se vesz emiatt.
10/21 anonim válasza:
Gyerekkorában sem szerette a játék kisautókat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!