Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lekoptatott mert szidom a lassú sofőröket?

Figyelt kérdés

Elkezdtem beszélgetni egy lánnyal, tök jól alakult minden. Aztán egy facebook poszt alá leírtam a véleményem a tötyörgő sofőrökről, és ő meglátta. Aztán beszélgettünk róla, és írtam remélem, hogy 50 helyett azér megy legalább 55-el.

Mert 60-nál sem mér a traffi. Erre azt mondta, hogy neki nem szimpatikus az, ahogy a közösségi médiában osztom az észt, és lehordom a sok tötyörgő sofőrt. Meg, hogy őt irritálja ez a szó, hogy "tötymörgő".

Illetve szerinte egy jó sofőr nem nyivákol ilyeneken, hanem leszarja, és kielőzi ahol tudja. Meg, hogy neki az apja milyen jól vezet, és 25 év alatt nem hallotta az apját ezen vergődni sem írkálni.

Szerintetek tényleg e-miatt nem akar beszélgetni? Vagy csak szimplán nem tetszem neki? Vagy lehet, hogy ő is lassú sofőr, és érzékenyen érintette a téma?

2024. jan. 20. 07:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Elkezdtem beszélgetni egy lánnyal, tök jól alakult minden."

Mi alakult jól? Találkoztatok?

Leírta a véleményét. És?

2024. jan. 20. 10:31
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
A másokat habzó szájjal kritizálók mindenkiben találnak hibát, jól tette, hogy lapátra tett, a saját érdekében.
2024. jan. 20. 10:53
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Azért offolt ki mert rájött hogy kompenzálnod kell valamit.

Azok a férfiak akik elégedettek a szó komplexebb értelmében vett férfiasságukkal, 50-vel vezetnek ahol 50-el lehet menni és nem húzzák fel magukat azon ha mások is betartják a szabályokat.

2024. jan. 20. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!