Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lekoptatott mert szidom a lassú sofőröket?

Figyelt kérdés

Elkezdtem beszélgetni egy lánnyal, tök jól alakult minden. Aztán egy facebook poszt alá leírtam a véleményem a tötyörgő sofőrökről, és ő meglátta. Aztán beszélgettünk róla, és írtam remélem, hogy 50 helyett azér megy legalább 55-el.

Mert 60-nál sem mér a traffi. Erre azt mondta, hogy neki nem szimpatikus az, ahogy a közösségi médiában osztom az észt, és lehordom a sok tötyörgő sofőrt. Meg, hogy őt irritálja ez a szó, hogy "tötymörgő".

Illetve szerinte egy jó sofőr nem nyivákol ilyeneken, hanem leszarja, és kielőzi ahol tudja. Meg, hogy neki az apja milyen jól vezet, és 25 év alatt nem hallotta az apját ezen vergődni sem írkálni.

Szerintetek tényleg e-miatt nem akar beszélgetni? Vagy csak szimplán nem tetszem neki? Vagy lehet, hogy ő is lassú sofőr, és érzékenyen érintette a téma?

2024. jan. 20. 07:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem elég egyértelműen megfogalmazta, hogy mi a baja a gondolkodásmódoddal. Érezte, hogy aki így nyilatkozik, az más kérdésekben sem fog vele egyetérteni. Ezért tudja, hogy nincs ennek jövője.
2024. jan. 20. 07:59
 2/13 anonim ***** válasza:
0%

Papucsot keres, nem férsz bele a kategóriába, témától függetlenül.

A mai csajok zöme ilyen.

Nevelés nix, önbizalmuk, önértékelésük az egekben, bármit csinálnak, az úgy jó, és ne szóljon bele senki.

Kb ilyen agy nélkül sétáló bránereket, jó fizetéssel, aki csak bólogat mint egy debil, és elmondja 1 nap 50x, szeretlek, te vagy a legszebb.

2024. jan. 20. 08:22
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
1-est adom. Le a kalappal, hogy megmondta mi baja, és nem csak mellébeszélt.
2024. jan. 20. 08:31
 4/13 anonim ***** válasza:
95%
Nincs irritálóbb és elviselhetetlenebb idióta annál aki vezetés közben egyfolytában a többi autóst szidalmazza. Borzasztó egy ilyennel elindulni bárhova is,már előre gyomoridege van az embernek. A franc se akar balesetet szenvedni egy ilyen buta gyökér miatt.
2024. jan. 20. 08:33
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Lekoptatott, mert a neten arcoskodsz, meg keménykedsz. Rém együgyű és gyerekes dolog.

Én se ismerkedtem volna tovább. Attól, hogy valakinek van véleménye, még nem kell kényszeresen közölni is. Ez nálam is egy mérő módszer. Hogy, hogy viselkedik a másik a neten.

Másrészt, a stílus maga az ember.

Harmadrészt, 50 van a kreszben. Ez a "remélem te is/te se...." eleve annyira szánalmas. Mikor nem megismerni akarod a másikat, hanem reflexből elnyomni, hiszen te aztán tudod a tutit.

Az egész, amit ide írtál arról üvölt, hogy nekem se kellenél.

Nem azért, mert szídod a lassú sofőröket, hanem, azért amilyen a mentalitásod, hozzáállásod általában a világhoz.

2024. jan. 20. 08:38
 6/13 anonim ***** válasza:
94%
Ámblokk a kellemetlen, agresszív, kötekedő, majd te megmondod mi a jó és reméled azt csinálja a másik is stílusod miatt nem kellesz neki.
2024. jan. 20. 08:47
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

4-est adom.

Volt idő, amikor én is ilyen voltam. Aztán rájöttem, hogy nekem is jobb, ha nem idegeskedek, hanem ha a másik hibázott, akkor igyekszem segíteni, hogy ne legyen belőle nagyobb baj. Ha pedig b*nkó, agresszív viselkedéssel találkozom, azt igyekszem minél előbb hagyni, hogy hadd menjen, ne lökjön be a szembejövő elé.

Nekem itt ha el akarok indulni a város másik vége felé, egy mellékútról balra nagy ívben kell kanyarodnom egy 2 x 2 sávos főútra, ugye a belső sávba kell érkezni.

Egyszer eső volt, eltévesztettem a felfestést, és bár a belső sáv üres volt, ahová érkeztem, egy kicsit átlógott kanyarodás közben az autóm orra a külső sávba, ahol történetesen pont érkezett valaki. Neki fékeznie kellett, én meg gyorsan visszarántottam teljesen a saját sávomba az autót. Utána rögtön intettem is a másik autósnak, hogy bocsi, mert ugye pont egymás mellett mentünk. Láttam nagyon haragszik, meg ideges, gondoltam megijedt, ami jogos, intettem még egyszer, hogy köszi, hogy ő figyelt. Nekem át kellett sorolnom abba a sávba, ahol ő volt, ezért nem gyorsítottam intenzíven, gondoltam majd ő elmegy és mögé besorolok. De nem, direkt mellettem haladt még vagy 200 métert és folyamatosan ment a szájkarate. Hogy mit mondott azt nem tudom, mert az ő és az én ablakom is fel volt húzva. Már majdnem állóra fékeztem, hogy legyen lehetőségem besorolni, de még mindig ott volt mellettem. Végül megunta, és végre mehettem normálisan arra, amerre szerettem volna.

Na ennek volt értelme? Igen, hibáztam, el is ismertem, tök jó, hogy ő figyelt, és nem lett belőle baj. Mehetett volna mindenki mosolyogva a dolgára egy gyors "hűb*zm*g" után, és kész. Ez a többi sofőr szidása senkinek sem jó, mégis rengetegen csinálják.

2024. jan. 20. 08:49
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

szerinte egy jó sofőr nem nyivákol ilyeneken, hanem leszarja, és kielőzi ahol tudja

Igaza van.

2024. jan. 20. 09:55
 9/13 anonim ***** válasza:
19%
Én azt tapasztaltam hogy vannak olyan nők akik nem bírnak bizonyos szavakat nem gondoltam volna hogy van ilyen.
2024. jan. 20. 09:58
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Kuka vagy nála több szempontból is! Ez csak a végszó volt.
2024. jan. 20. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!