Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen minek van fent társkeresőn?
Tinderen meg facebook társkeresőn is toltam a keresgélést. Egy nap tinderen matchelek egy csajjal. Igazából semmi különös, kicsit fura arcú, de alapjában helyes kis nő, ráírok, hogy csak nem Horvátországban készült az egyik fotója, idén én is oda utazom majd. Erre unmatchel, letilt.
Jó, semmi gond, nem a világ legnagyobb csajozós szövegével állítottam be elé, nem hívtam királynőnek meg nem ajánlottam fel neki fele királyságomat, hát nem jöttem be neki, van ilyen.
Erre szó szerint másnap reggel ugyanez a bige belájkol facebook társkeresőn. Most ez mi a tosz? Akinek tényleg olyan futószalag az egész, hogy arra nem emlékszik, hogy tizenkét órával korábban ki az, akit letiltott, és újból belájkol, az mi a fenének lóg fent társkeresőn? Vagy ennyire nem tudja, mit akar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!