Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha csak átlagbért keres egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak átlagbért keres egy melós 2-300 ezret akkor tényleg társkeresőn nem állnak vele a nők?

Figyelt kérdés

Mi ez a neten terjedő okoskodás?

Munkaerőkölcsönzőben melózom Dunától keletre a keleti országrészbe keresünk embereket onnan tudom kb a fizetéseket ezen a részen.

Teljesen átlag valós fizu kb ennyi.

Itt meg olvasok akkora ámításokat hogy egy melós 500 ezret keressen ez a belépő szint.

Hogy mi van?

Kb nyugati országrészben egy 15 éves mérnökfizu ez akkor sokan miért beszélnek itt össze vissza?

2024. jan. 17. 10:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
74%
200 ezer és 300 ezer között egy világ van. Az előbbiből nyomorogni sem lehet, a másodikból meg azért el lehet élni valahogy.
2024. jan. 17. 10:44
 2/16 anonim ***** válasza:
62%
Ne játszd az eszed, ugyanaz az incel vagy, aki a 10 ezer hasonló kérdést feltette.
2024. jan. 17. 10:46
 3/16 anonim ***** válasza:
75%
Ezt hányszor fogod még megkérdezni? Ha még nem tetted fel a kérdést, akkor olvasd vissza a többit. Dedós, gyagyás kérdés. Férfi vagy, vagy pancser? Szerintem tudod, hogy mi a tippem...
2024. jan. 17. 10:47
 4/16 anonim ***** válasza:
68%

Amúgy szerinted kik járnak erre az oldalra? Mert szerintem azért nem a legalja suttyó proli réteg. És tudod, honnan tudom?

Onnan, hogy a hozzászólások azért többnyire írástudó emberekről tanúskodnak. Nem, nem nagyon látom a "Dik má more, hajadis mijen szíp tezsvírem" jellegű hozzászólásokat.

Tehát lehet agyalni a magyar átlagról, de én azért úgy vélem, hogy nem is a high society, de nem is a borsodi nyomortanyák népe válaszolgat itt, úgyhogy kár az átlagfizetéssel dobálózni.

2024. jan. 17. 11:16
 5/16 anonim ***** válasza:
43%
Sok olvasó budapesti. Itt egy albérlet 150 ezer Ft. Egy egyedülálló embernek akkor hogy lenne elég 250 ezer Ft mondjuk. Ha abból 150 csak az albi? Teljesen jogos elvárás hogy keressen az ember 6-700 ezer körül.
2024. jan. 17. 11:39
 6/16 anonim ***** válasza:
65%
Ha a megfejteseid es ervelesed olyan acelos lenne, akkor fizetnenek erte neked. Ez a sarlatan, kuruzslos, felremagyarazos kerdesfelteves teljeseggel ertekelhetetlen. Neked nem kene ezeken filozofalni, lassuk be, keves vagy hozza. A megfigyeleseid a mikrokornyezetedbol meg szrt sem ernek.
2024. jan. 17. 11:43
 7/16 anonim ***** válasza:
10%
#5 Az ilyen ostobaság iszonyúan bosszantó. Tudod honnan tudom, hogy hülyeségeket beszélsz? Tapasztalatból. Az a különbség közted és köztem, hogy nekem a nőkkel való ismerkedéssel nincs gondom és az általad leírtak soha nem jöttek fel még problémaként, pedig a körülmények lehetővé tették volna. Feljöhet a jövőben? Persze. És akkor mi lenne? Semmi, mert ott van ellenpéldának annak a többszöröse.
2024. jan. 17. 11:47
 8/16 anonim ***** válasza:
68%

Ostobaság a Gyakoriból kiindulni. Az ország átlagos szellemi szintje bőven a Gyakori alatt van (ami kicseszett szomorú), de elég megnézni egy riportot Kelet-Magyarországról vagy elolvasni néhány hozzászólást random FB csoportokban. Az emberek jelentős része írni nem tud. De nem úgy, hogy helytelenül írja le a szavakat, hanem úgy, hogy a ragokat és a névmásokat képtelen egyeztetni egy mondaton belül. Ezek az emberek nyilván nyomorogni fognak.

Azt mondogatni, hogy az átlag magyar 200 ezret keres hülyeség. Ilyen alapon az átlag magyar nem engedhet meg magának egy kiadós ebédet a Kazinczy utcai étteremben, ebből pedig az következik, hogy az ott étkezők sem engedhetik meg maguknak. Abszurd.

2024. jan. 17. 12:08
 9/16 anonim ***** válasza:
78%
Jogos elvárás a 600-700 ezres fizetés? Hmm nemistudtam ennyiredejol élunk itt more.. Ember nézzél már kicsit körül nyisd már ki a szemed szerinted az emberek ennyit keresnek?
2024. jan. 17. 12:11
 10/16 anonim válasza:
16%

4/9

Uramatyám! Tezsvírem! ide átlkfeletti értelmi szinvonalón élö ember csak röhögni jár.

2024. jan. 17. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!