Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak átlagbért keres egy melós 2-300 ezret akkor tényleg társkeresőn nem állnak vele a nők?
Mi ez a neten terjedő okoskodás?
Munkaerőkölcsönzőben melózom Dunától keletre a keleti országrészbe keresünk embereket onnan tudom kb a fizetéseket ezen a részen.
Teljesen átlag valós fizu kb ennyi.
Itt meg olvasok akkora ámításokat hogy egy melós 500 ezret keressen ez a belépő szint.
Hogy mi van?
Kb nyugati országrészben egy 15 éves mérnökfizu ez akkor sokan miért beszélnek itt össze vissza?
Amúgy szerinted kik járnak erre az oldalra? Mert szerintem azért nem a legalja suttyó proli réteg. És tudod, honnan tudom?
Onnan, hogy a hozzászólások azért többnyire írástudó emberekről tanúskodnak. Nem, nem nagyon látom a "Dik má more, hajadis mijen szíp tezsvírem" jellegű hozzászólásokat.
Tehát lehet agyalni a magyar átlagról, de én azért úgy vélem, hogy nem is a high society, de nem is a borsodi nyomortanyák népe válaszolgat itt, úgyhogy kár az átlagfizetéssel dobálózni.
Ostobaság a Gyakoriból kiindulni. Az ország átlagos szellemi szintje bőven a Gyakori alatt van (ami kicseszett szomorú), de elég megnézni egy riportot Kelet-Magyarországról vagy elolvasni néhány hozzászólást random FB csoportokban. Az emberek jelentős része írni nem tud. De nem úgy, hogy helytelenül írja le a szavakat, hanem úgy, hogy a ragokat és a névmásokat képtelen egyeztetni egy mondaton belül. Ezek az emberek nyilván nyomorogni fognak.
Azt mondogatni, hogy az átlag magyar 200 ezret keres hülyeség. Ilyen alapon az átlag magyar nem engedhet meg magának egy kiadós ebédet a Kazinczy utcai étteremben, ebből pedig az következik, hogy az ott étkezők sem engedhetik meg maguknak. Abszurd.
4/9
Uramatyám! Tezsvírem! ide átlkfeletti értelmi szinvonalón élö ember csak röhögni jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!