Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most akkor mi a baj a melós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi a baj a melós pasikkal a társkeresőn miért nézik le sokszor őket ismerkedéskor?

Figyelt kérdés

1,5 millió melós férfi meg ugyanennyi melós nő van a többi értelmi melót végző vagy vállalkozó.

Ha élőben van is párja pár melós pasinak társkeresőn miért nem akarnak a nők ilyen pasikkal szóba állni?

Haverjaimmal együtt mind ezt tapasztaljuk mostanában pedig van köztük sportos jól kinéző is.

Ennyi melós nő nem várhat a vagyonosabb pasira egész életében mert nincs annyi gazdag ember az országban.

2023. dec. 21. 08:01
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
22%
Definiáld a gazdagat! Én 6-700ezres keresetet varok el, mert én is ennyit keresek, es nem szeretnék eltartani senkit. Nem akarok olyan férfit magam.mellé, aki joval kevesebbet keres. Mit kezdjek vele? Lakasom van, autóm van, atlag keresetem megvan. Csak olyan férfi johet szóba, aki hozzatesz az életemhez, nem pedig elvesz
2023. dec. 21. 08:08
 2/21 A kérdező kommentje:

Amit te írsz 1. az átlag magyarnak olyan ritka fizu mint a segélycsomagban a dinnyés Orbit.

Ha képzi is magát valaki max nagyon max 3-400 ezer az átlag fizu az országban.

2023. dec. 21. 08:10
 3/21 anonim ***** válasza:
64%
Ha vonzó az arcod, meg nem vagy 100 kiló 160 centihez sörhassal, a viselkedésed kulturált, nem rohadt a fogsorod, akkor szóba állok veled.
2023. dec. 21. 08:12
 4/21 anonim ***** válasza:
45%
A melós nők egy csoportja is felfelé válogat, mert azt hiszik, hogy van esélyük kapcsolatra a gazdagabb pasikkal. Inkább élőben kéne ismerkedni.
2023. dec. 21. 08:16
 5/21 anonim ***** válasza:
48%

2

Minden ismerosom megkeresi. Nekem diplomám sincs, bármennyit lehetek otthonról, és felvétel is van. Senmi nem kell, csak 2 nyelvismeret. (Az angolon felül persze, de az ugye alap)

2023. dec. 21. 08:17
 6/21 anonim ***** válasza:
66%
Ne haragudj, de mit tudsz adni a nőnek? Miért éri meg jobban melletted lennie, mint egyedül? Biztonságot nem adsz, gyereked nem lehet (igen, a gyerek pénz kérdés), családi élet nuku, minőségi időtöltésre szintén nincs lehetőség.
2023. dec. 21. 08:21
 7/21 anonim ***** válasza:
72%
Mondjátok már el hol lehet 6-700 ezret keresni..
2023. dec. 21. 08:38
 8/21 A kérdező kommentje:

Ez engem is érdekelne.

Ha nem Pesten él az ember akkor a 250-300 a magyar átlag fizu akarkivel beszélek is.

Csak aķkor nem értem a nőknek ezt a hatalmas elvárást.

2023. dec. 21. 08:43
 9/21 anonim ***** válasza:
9. És meg is lehet belőle élni?
2023. dec. 21. 08:43
 10/21 A kérdező kommentje:
Ha megél belőle több millió ember az országban akkor szerinted meglehet?
2023. dec. 21. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!