Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most akkor mi a baj a melós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi a baj a melós pasikkal a társkeresőn miért nézik le sokszor őket ismerkedéskor?

Figyelt kérdés

1,5 millió melós férfi meg ugyanennyi melós nő van a többi értelmi melót végző vagy vállalkozó.

Ha élőben van is párja pár melós pasinak társkeresőn miért nem akarnak a nők ilyen pasikkal szóba állni?

Haverjaimmal együtt mind ezt tapasztaljuk mostanában pedig van köztük sportos jól kinéző is.

Ennyi melós nő nem várhat a vagyonosabb pasira egész életében mert nincs annyi gazdag ember az országban.

2023. dec. 21. 08:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
53%

8

Tessék, konkrét példa: Székesfehérvár, Hydro Extrusion. Nem Bp. Mégis ennyit lehetett itt keresni. Fél éve váltottam innen. Sima SSC. Semmi nem kell. Tényleg semmi, csak 2 nyelvismeret. Azért váltottam, mert itt heti 2x be kellett menni, ahol most vagyok, ott barmennyit lehetek otthonról. De ahol most vagyok, oda is van felvétel. Francia, Német nyelv kell. (És természetesen angol)

2023. dec. 21. 08:49
 12/21 anonim ***** válasza:
50%

11

Én biztosan nem tudnék megélni belőle. Lakáshitel, autó fenntartás, rezsi, egyéb kötelező fizetnivalók (telefonszámla, biztositás, orvosi ellátás, vitaminok, stb) konkrétan simán elvisz 250 ezret.

2023. dec. 21. 08:51
 13/21 anonim ***** válasza:
83%
Én randiztam pár fickóval férjem elött, volt köztük diplomás mérnő, vállalkozó is, de mégis férjembe szerettem bele, aki akkor még sori melós volt :D Hiába, nagyon beleszerettem, imadtam profilból nézni, és még most is. Értelmesen lehetett vele beszélgetni, voltak elképzelései, amik hasonlítottak az enyémmel.
2023. dec. 21. 08:58
 14/21 anonim ***** válasza:
60%
12! Nem csoda, hogy nincs Róbert, egy alap angol nyelvtudással megkapod ezt a pénzt más országban.
2023. dec. 21. 09:35
 15/21 anonim ***** válasza:
22%

Külsőn és személyiségen múlik nagyrészt, talán 90%-ban, a maradék 10% az anyagi helyzet, és az is csak akkor fontos, ha mondjuk nem keresel minimum 200.000 forintot, mert azért a mai infláció mellett, az árak miatt az a 200.000 forint nagyon kevés. De amúgy átlagfizetéssel, és jó külső, jó belsővel nincs gond.

"Melós", tehát aki dolgozik, az miért is szégyen? Számomra sokkal inkább az a szégyellnivaló, hogy valaki az irodájából osztogatja a nemlétező "észt", és arra a nullát érő teljesítményére büszke, mikor a gyár vagy cég teljesítménye az éppen az ott dolgozók érdeme legfőképpen, nem az igazgatóé. A kétkezű munkás a szememben többet ér, és azért ha valaki abban profi, akkor az is hoz a konyhára, nem is keveset.

2023. dec. 21. 09:55
 16/21 anonim ***** válasza:

Semmi baj a melós pasikkal. Jellemzően pont a melós pasik nézik le önmagukat vagy egymást. Itt az oldalon is ők hordják el mindennek a melós pasikat.

Az egészségesek (meló spasik) meg nem bszakodnak ilyesmivel és becsajoznak

2023. dec. 21. 10:19
 17/21 anonim ***** válasza:
81%

8

Multinál mondjuk 3 év tapasztalattal. Na persze nem fénymásoló-kávéfőző pozícióban.

Amúgy nem érdemes a társkeresőből kiindulni. Nemrég voltam egy gyárlátogatáson, és én voltam a legjobban meglepődve (igen, városi elefántcsonttoronyban születtem), hogy a melósok elsöprő többsége teljesen vállalhatóan néz ki és kulturáltan viselkedik. Jónéhánnyal beszéltem közülük, értelmes, jófej emberek. Segítőkészek, figyelmesek és ami a legjobban meglepett, egyetlen illetlen megjegyzést sem kaptam. Pedig tartottan tőle, hogy fiatal nőként milyen lesz gyári munkások közt eltölteni két napot. Utólag szégyellem is, hogy ennyire negatívan álltam a dologhoz.

Én továbbra is fenntartom, hogy egy értelmiségi munkát végző, több nyleven beszélő, magát folyamatosan képző személy egyszerűen nem fogja tudni összeegyeztetni az életét egy operátorral. DE. Azért az is méretes hülyeség, hogy ezeket az embereket visszakézből lesöpörjük az asztalról, mint akik SEMMIT nem tudnak nyújtani EGYETLEN nőnek sem.

2023. dec. 21. 11:01
 18/21 anonim ***** válasza:
58%

Amúgy sosem értettem ezt a "melós férfiak a társkeresőn" dolgot.

Ti szakadt, olajos kisvakond ruhában, cigivel a fületek mögött, maszatos arccal a gyártósor mellett készült fényképeket töltötök fel? Mert ha igen, akkor kvára nem a munkátokkal van a gond:D

Ha meg képesek vagytok igényes képeket készíteni és nem azt kihangsúlyozni, hogy "melós pasi vagyok"... akkor nem is lesz gond a társkereséssel..

Volt itt egy csávó pár hónapja, mutatta a képeket mivel próbálkozik és nem megy... a képek egy részén konkrétan nem is volt rajta rendesen, volt ahol üres sörösdobozok között ücsörgött meg munkásruhában....

Mit vár az ilyen? :D

2023. dec. 21. 11:06
 19/21 anonim ***** válasza:
48%
19. Na ja , de legalabb nem mutatja masnak magat.
2023. dec. 21. 17:03
 20/21 anonim ***** válasza:

20, hát pff.

Az nem is opció, hogy energiát feccőljön valamibe? Attól még, hogy odafigyelsz arra, hogy amit kiadsz a kezeid közül az ne legyen egy kalap szar, még nem leszel más, nem fogsz hazudni magadról.

2023. dec. 21. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!