Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy egyszerű melósként, hogyan lehet szert tenni komoly párkapcsolatra?
Figyelt kérdés
Ideig óráig meglehet játszani a pénzes embert, de hogy lehet hószútávon megfogni őket?2022. júl. 17. 10:25
3/17 anonim válasza:
Te most a pénzzel szeretnél komoly kapcsolatot, vagy egy nővel? Mert tudod, én nagyon sok egyszerű melóst ismerek, szerelőt, gyári munkást, akinek barátnője/felesége van, és k.rvára nem gazdagok, de mégis együtt vannak. De gondolom, ez számodra kamu sztori, mert szerinted nőt csak és kizárólag pénzzel lehet fogni. Nagyon álomvilágban élsz te.
4/17 anonim válasza:
Én nem értem a kérdést. A közmunkásoknak is van felesége. Vagy te talán "magasabb szinten" akarsz keresgélni, mert jobbnak tartod magad egyszerű melósnál? Miért is?
5/17 anonim válasza:
Figyu mán, te melós! Konkrétan mit melózol, ha szabad kérdezni. Mert szerintem te egy "munkanélküli melós" vagy.
6/17 anonim válasza:
Hányszor teszed ezt a kérdést még fel?
7/17 anonim válasza:
ameddig itt spameled az oldalt addig neked sehogy se lesz barátnőd.
8/17 anonim válasza:
Agyi nulla fizikai melós vagy!
A kövér fogatlan 59 éves cigány nőknél van csak esélyed.
9/17 anonim válasza:
Neked sehogy. Mindenki másnak meg összejön közben de hát ez van, én biztos nem foglak sajnálni.
10/17 anonim válasza:
Az a nő, akit pénzzel kell egy férfinak megfogni, annyit is ér. Az ilyen anyagias nőkre kár az energiákat pazarolni, mert előbb-utóbb úgyis lelépnek egy nálad pénzesebb férfival, s aztán kezdheted az egész keresgélést elölről. Jobban jársz, ha eleve olyan nőt keresel, akit nem érdekel a pénz. Írd be a netes társkeresős bemutatkozásodba feketén-fehéren az igazat, hogy mondjuk egy 35 négyzetméteres albérletben élsz havi 200 nettóból. Ezzel azonnal ki vannak zárva a pénzre hajtó nők, nem kell emiatt görcsölnöd. Így jóval nehezebb lesz párt találnod, de hosszú távon így jársz jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!