Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt hogy túl sokat vártál egy kapcsolattól? Milyen volt a te hozzáállásod és milyen a párodé? És ez módosult-e valamerre?
Én szerettem volna, ha tényleg egymás életének részei vagyunk. Ő meg csak az élete egy elkülönített részében akart tartani.
Nem változott semmi, inkább elengedtem, semmi értelme nem volt ennek az érzelmi morzsadobálásnak, csak kifacsart.
Nem gondolnám, hogy túl sokat vártam volna a párkapcsolataimtól, amik aztán tönkrementek. Én mindig csak annyit vártam, amit én is beletettem egy kapcsolatba. Ha nevezhetjük elvárásnak azt, hogy ne csaljanak meg, akkor ezt is oda sorolnám, bár nálam ez alap volt mindig is. Sajnos mások számára nem.
Annyit hozzáfűznék, hogy nem biztos, hogy az elvárás a legjobb szó, mert ha valamit el kell várni, régen rossz. Sokkal szerencsésebb, ha olyan emberrel találkozol, akivel nagyjából egyezik az értékrend és akkor nem kell elvárni semmit. Az elvárás mindig kényszerízű.
Még nem, de eddig túl alacsonyak voltak az elvárásaim. Az ugyanolyan rossz.
Valahogy az arany középutat kellene megtalálnod. Például teljesen normális elvárás, hogy pár éven belül együtt éljetek, legyen eljegyzés, házasság. Az is érthető és betartható elvárás úgymond, hogy legyen tiszta, a környezetére is figyeljen.
Viszont azt elvárni, hogy mindig jókedve legyen, mindig akarjon szexelni, amikor te, mindig drága étterembe vigyen, mindig kiöltözzön, legyen tökéletes külseje, már nagy túlzás lenne.
2. Annyit azért válaszolnék, hogy ki írt elvárást? Vársz (reméled hogy vmi bekövetkezik) valamit valakitől az más, minthogy elvársz valamit (megkövetelt viselkedés, igény). Pl. a lány várja, hogy a 3. randin a fiú megcsókolja. A lány elvárja, hogy a 3. randin a fiú megcsókolja.
ÉN határozottan az 1.-t használtam.
Kapcsolatoktol általában azt várom hogy élménydusabb, tartalmomban gazdagabb legyen az életem, az sem árt ezen felul, ha hosszutavu közös jövőnk is lesz.
Szerencsére olyanokat vonzok mindig amiket szeretek ha a férfi dominánsabb,tudja mit csinál típusúak, tudja kivel akar komolyat kivel nem, akivel nem kell attol tartanom, hogy ketten együtt leszunk életkeptelenek, mint 2 mulya, hanem akivel minden akadályt legyőzünk mert talpraesett, nekem meg alapvetően terveim celjaim ötleteim vannak es nagyon is jók, amik a másik felet is építik.
Neha ott cseszi el egy két srác csak hogy minden adott lehetne, vagy minden tökéletes ugyan, sikeres ertelmiségi is, magas körökben is mozog, hű szerelmes is, barmilyen alapokat le tudnánk fektetni, de pl drogozik..itt már megáll az hogy én közös jövőt akarjak,.marad az elmenydús, tartalmilag gazdag élet csak, amennyi kapacitást látok a kapcsolatban.
De mivel nem akarok foggal korommel gyereket igy szívesen megélem így is a kapcsolataimat boldogan. (Egy hazasság /gyerek lehet csak elrontani tudná az életet amugyis. Ez azért erősen 50%)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!