Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova vezet ez az országban hogy a melós családból származó lányik csak a gazdagabb pasikat keresik társkeresőn?
Vállalkozó legyen pár éves német autó saját kertes hág.
Mindezt sokan úgy hogy otthon élnek mert ugy hiába egyenlő a fizu a két nemnél ők bizony csak a nagy Ő- vel akarnak összebútorozni.
Ilyen nőktől a szinté melós családból származó pasik mindig megkapják miért nincs saját lakás német prémium autó.Akkor mit akarnak tőlük?
Miért alakult ki ez a jelenség az országban?
Multi gyárban melózok rengeteg nő is van itt ezeket cigiszünetben hallottam mind csak nem értem miért van így?
Legyél őszinte legalább magaddal.Ha nő lennél, aki családot akar és van lehetősége ehhez olyan férfit találni, aki eleget tesz a családfői kötelességeinek(értsd:van pénze), akkor te sem választanál ennél kevesebbet.
Aki kevesebbel beéri, annak jobb nem jut, nem is vállal gyereket, csak élnek, mint a lakótársak.Lehet úgy is, kérdés kit mennyire tesz az boldoggá.
Olvasd el az előző kérdést. Nő terhes, kiírta az orvos, a csoringer férje meg egy gyrost is sajnál tőle.
Hoppá, mégis van nője!
Jajj most nagyon le leszek pontozva.
Nőként írom ezt a választ. Amíg nem akartam gyereket, nekem tök mindegy volt, hogy mi a pasi munkája, pl tanárral is ismerkedtem. De mióta tudom, hogy akarok gyereket, azóta igenis csak "pénzesebb" pasikkal ismerkedek. Ha nincs semmilyen stabil karriere, akkor miért akarnék vele gyereket vállalni? Amíg én nem dolgozhatok, miből fogunk megélni? (Mármint 1 albiban 2 felnőtt + baba elég sok pénzt visz, sok főbérlő nem is akar gyerekeseket.)
De ezzel szemben nekem nem kell a kertes ház, márkás kocsi, szerintem az szükségtelen villogás. Bár én mondjuk alapvetően is úgy gondolkozom, hogy 2 ember tartja el a családot.
ez van srácok a nők szeretik a biztonságot így vannak huzalozva a pénz biztonságot jelent a nőstények így működnek tudat alatt mivel az a lényegük hogy olyan párt találnak aki mellett élet képes utódot tudnak nemzeni majd fel nevelni.
nincsen itt semmi új.
csak annyi hogy sok nő gyereket már nem akar de viszont biztonságot igen, majd meg megy a kapálózás 40+ nő részéről hogy nagy nehezen egy sérült gyereket nagy nehezen ki hordjon.
holott ha pl.: 27 évesen túl lett volna rajta akkor meg se kottyanna neki. de az hogy ő egyenrangú és végi keféli a várost és karriert épít fontosabb csak az a baj hogy a biológia nem így működik, a tények makacs dolgok.
9
Szóvasl az is baj, ha karriert épít és anyagi biztonságot magának, de az is baj, ha korán szül, akkor a másiktól várja ezt el :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!