Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy ő társkereső műsorban a hölgyek normál melós nők vagy inkább eltartót keresnek?
Nyilván utóbbi, de megelégszenek azzal is, ha nincs házasság csak most a tévés szerződésben kapnak pár millát.
BB Évi? Hány éves vagy? Megnyerte az első valóságshow-t Magyarországon, azóta is intézetben él. Ne fokozzuk ezt, hány évesek is a mostani adás lakói? Tinderen 40 évesek akarják a nagy szerelmet, hagyjuk már, hol éltek eddig...
Jó éjszakát Magyarország! :(
Ezek show műsorok. Tudtommal egynek sem lett a vége igazi házasság.
"Tinderen 40 évesek akarják a nagy szerelmet, hagyjuk már, hol éltek eddig..."
És ezzel mi a baj? Azt hiszed ate kapcsolatod örökké fog tartanI?
Nekem pont a napokban mesélte el valaki, milyen volt a VV válogatás... Ha te erre alapozod a világodat, itt fogsz az oldalon megkeseredni.
Mikor az első pár VV lement, emlékszem, belegondoltam, de jó lenne milliókat nyerni úgy, hogy egy villában ülök, viszek könyveket, sudokut, kötőtűt + fonalat, nem szavaznak ki, hisz nem veszekszek senkivel... Pont engem nem akarnának oda.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!