Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hova vezet ez az országban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova vezet ez az országban hogy a melós családból származó lányik csak a gazdagabb pasikat keresik társkeresőn?

Figyelt kérdés

Vállalkozó legyen pár éves német autó saját kertes hág.

Mindezt sokan úgy hogy otthon élnek mert ugy hiába egyenlő a fizu a két nemnél ők bizony csak a nagy Ő- vel akarnak összebútorozni.

Ilyen nőktől a szinté melós családból származó pasik mindig megkapják miért nincs saját lakás német prémium autó.Akkor mit akarnak tőlük?

Miért alakult ki ez a jelenség az országban?

Multi gyárban melózok rengeteg nő is van itt ezeket cigiszünetben hallottam mind csak nem értem miért van így?

2023. dec. 5. 21:27
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
39%
Nem kell milliomosbak lebni ahhoz hogy le huzzon egy no barmilyen ferfit is..
2023. dec. 6. 14:33
 22/31 anonim ***** válasza:
66%
Incelek fogjátok mar fel, hogy SOHA nem mondhatjátok meg már egy nőnek,hogy milyen pasik tetszennek neki.
2023. dec. 6. 17:01
 23/31 anonim ***** válasza:
27%
22. Ilyent ki irt?
2023. dec. 6. 17:10
 24/31 anonim ***** válasza:
80%
Mi ezzel a probléma? A csóró melós családból származó férfiak meg ugyanúgy a szép, fiatal, vékony nőkre csorgatják a nyálukat, mint a sikeres férfitársaik. Ahelyett, hogy ide kommentelsz, kommentelj a LinkedInre, hátha neked is lesz jó karriered, aztán nem kell idegen nőkkel vitáznod naphosszat, hogy a sérült egódat gyógyítgasd.
2023. dec. 6. 17:59
 25/31 anonim ***** válasza:
70%
#18 az paranoid akinek van oka rá... Szerencsére a golddiggerek nem éppen akkora iq bajnokok, hogy ne lehessen szinte azonnal átlátni rajtuk. Ha mégis sikerül akkor így jártam, legalább tanulok az esetből. Minden másra meg ott vannak az ügyvédek :)
2023. dec. 6. 19:31
 26/31 anonim ***** válasza:
70%

Rossz helyen ismerkedsz. Van olyan nő, akinek a minimálbér is soknak számít.

Meg van olyan is, aki nem a pénze alapján választ pasit. Hozzáteszem, hogy azért szép, szép a szerelem, de ahogy többen is leírták, ha családot akar alapítani egy nő, ahhoz kell az anyagi biztonság.

Tehát elvárom egy pasitól, hogy legyen állandó, biztos jövedelme. Nem kellenek a milliárdok, de eltartani sem szeretnék senkit.

Szerintem a legtöbb nő 20 évesen csak ábrándozik a milliárdos pasikról, aztán rájönnek, hogy nem találnak olyat, és majd szóba állnak a csóróbbakkal is.

2024. jan. 17. 13:56
 27/31 anonim ***** válasza:
66%

Ahogy sokan elmondták előttem: a nők a biztonság miatt választanak tehetősebb férfit. Lehet ezen fenn akadni, haragudni érte. Viszont meg lehet érteni.

A szüleim pl.szerelemből házasodtak. Egész életükben egy faluban éltek, mindig ismerték egymást, hasonló szintű végzettség, ugyanolyan anyagi helyzetből jöttek. Viszont máshogy álltak a dolgokhoz. Apámnak utoljára a házasság előtt évekkel volt bejelentett munkahelye. Anyának szinte mindig volt, ha nem is fizetett jól.

Esküvő után összejöttem véletlenül én, 1 év múlva az öcsém. 7 év múlva a tervezett kis öcsém. Anyám végig dolgozott egy sz@r gyárban, apám nem ment el dolgozni. Otthon kellet hagynia minket anyának mikor én 13 éves voltam (tesók 12,6) és el kellett mennie külföldre dolgozni, hogy a tető ne szakadjon a fejünkre. Még mindig együtt vannak a kis öcsém miatt(13 éves).

Nekem kellett szinte teljesen egyedül vinni az egész háztartást főzéssel mindennel együtt mert a 60+ nagyi már nem bírt a másik meg nem törődött velünk. 13 voltam. Sosem volt gyerekkorom, mert mindig a mezőn kellett dolgozni, nem tudtam osztály kirándulásokra menni, mindig azt hallgattam, hogy semmire nincs pénz és mindkét szülőm folyamatosan panaszkodott nekem, hogy sz@r ez a házasság.

Mondhat bárki bármit k@rva sz@r volt úgy felnőni, hogy mindenkinek jobban ment, mert az apa dolgozott. Gúnyolódtak amiért nem volt szép ruhánk csak a rokonok elhordott ruhái, szegényes uzsonnákat vittünk. Nem volt pénz lecserélni a cipőt, ha beázott, nem lett új ruha, ha a régi elszakadt mert 3-an voltunk és értsük meg...

Igenis jól teszi az a nő aki csak olyannal kezd, aki fenn tudja tartani a családot. Nem milliomost akár a legtöbbünk, csak egészséges finom étel legyen az asztalon, élhető és szép helyen lakjunk, legyen miből szépen öltözködni, ne legyen gond ha a nő fizetése kiesik és csak a gyed/gyes marad és otthon maradna a kicsi 3 éves koráig. Nyugodtan lehet lepontozni, de a férfi igenis tudja eltartani a családját. Évszázadokon át így működött és nem véletlenül.

20N

2024. jan. 17. 22:21
 28/31 anonim ***** válasza:
2024. jan. 17. 22:22
 29/31 anonim ***** válasza:
77%

27-es, igen, évszázadokon át így működött, és most nem így működik, és ez nem a férfiak és nem is a nők hibája. Ma az átlagkereset Magyarországon 300.000 Ft. Ha mindketten dolgoznak, még elmegy, de ha az egyik fizetése kiesik, már gond van. A GYED meg 2 év, és ha több gyereket is akarnak? Ki akar nyomorogni? Szerintem nem a nők tehetnek arról, hogy a pénzük alapján választanak párt, hanem a Kormány.

Attól függetlenül továbbra is azt mondom, hogy van amelyik nő megteheti, hogy gazdag pasit akar, van amelyik meg nem teheti meg. Az meg fog elégedni a csóróval is. A kérdezőnek inkább más problémája lehet. Nem tud kommunikálni a nőkkel vagy nagyon csúnya, és most erre lehet fogni a sikertelenséget.

2024. jan. 18. 17:27
 30/31 anonim ***** válasza:
63%
Van amelyik no megteheti hogy szerelembol vagy vonzalombol valaszt ferfit mert sajat maganak nincs anyagi gondja .. ezt nem sok no teheti meg igaz ..
2024. jan. 18. 19:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!