Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hova vezet ez az országban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova vezet ez az országban hogy a melós családból származó lányik csak a gazdagabb pasikat keresik társkeresőn?

Figyelt kérdés

Vállalkozó legyen pár éves német autó saját kertes hág.

Mindezt sokan úgy hogy otthon élnek mert ugy hiába egyenlő a fizu a két nemnél ők bizony csak a nagy Ő- vel akarnak összebútorozni.

Ilyen nőktől a szinté melós családból származó pasik mindig megkapják miért nincs saját lakás német prémium autó.Akkor mit akarnak tőlük?

Miért alakult ki ez a jelenség az országban?

Multi gyárban melózok rengeteg nő is van itt ezeket cigiszünetben hallottam mind csak nem értem miért van így?

2023. dec. 5. 21:27
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
79%
Ha nőként csak azt várod el, hogy fillérre egyformán keressetek, ezeknek az is aranyásás.
2023. dec. 6. 00:33
 12/31 anonim ***** válasza:
87%
#11: egyébként miért? Ha én azért dolgozok, hogy ~1 millás fizetésem legyen, akkor miért ne várhatnám el a partneremtől, hogy ne minimálbéren tengődjön?
2023. dec. 6. 00:38
 13/31 anonim ***** válasza:
81%
Fogalmam sincs. De minden baj nekik. Pedig ezerszer el lett magyarázva, hogy akkor fog működni a kapcsolat, ha az életszínvonalát mindkét fél tudja tartani.
2023. dec. 6. 00:43
 14/31 anonim ***** válasza:
87%
Hát én nagyon nem ezt látom. Az asszonysutyorgó tele van olyan sztorikkal, amiből nekem az jön le, hogy sok nő vállal olyan kapcsolatba gyereket, ahol aztán a villamyszámla is gondot okoz.
2023. dec. 6. 02:45
 15/31 anonim ***** válasza:
19%
Nagyon őszinte, tiszta, szép "szerelem" ahol az érzések azzal kezdődnek, hogy turkálni kezdünk a másik zsebében. Az un. érdekszövetségek tipikus példája, ami után csodálkoznak rajta, hogy pár év múlva teljesen kihűlnek az érzések - mivel az soha nem is volt meg igazából.
2023. dec. 6. 09:50
 16/31 anonim ***** válasza:
44%
Igen, mindenkinek vaknak és hülyének kellene lennie, csupasz seggre gyerekeket meg hiteleket halmozni.
2023. dec. 6. 09:53
 17/31 anonim ***** válasza:
23%
Hál' égnek van mit aprítanom a tejbe, de azonnal 0-ra írom azt aki az anyagiak felől érdeklődik. Kifarolok, vagy max. ha nagyon-nagyon jó csaj akkor párszor megdugom, de azonnal a hosszútávon kerülendő csoportba kerül aki anyagias.
2023. dec. 6. 10:39
 18/31 anonim ***** válasza:
79%

Az a baj, hogy sok faszi annyira paranoid, hogy minden kérdést anyagiasnak hall.

"ha nagyon-nagyon jó csaj akkor párszor megdugom"

Remélem, szerelmes leszel abba, aki kegyetlenül kihasznál

2023. dec. 6. 11:01
 19/31 anonim ***** válasza:
59%
#15 Mióta világ a világ, az érdekházasság a divat és csak az bizonyul tartósnak.Pont, hogy a "szerelmi" házasság nem ér szart sem, ezt bizonyítja a válások aránya is.
2023. dec. 6. 12:15
 20/31 anonim ***** válasza:
77%
#15 Ráadásul a szegénységnél, a nélkülözésnél hamarabb semmi nem teszi tönkre a "gyönyörű érzéseket".Ezt bizonyítja az is, hogy a családon belüli erőszak is leginkább a szegény családokban elterjedt.
2023. dec. 6. 12:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!