Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most őszintén.Mi a baj a gyári melós pasikkal társkereső oldalon?
Több százezer ember él gyári munkáböl.
Ha társkeresőn mégis szóba kerül a lány utána kilép a chatből.
De ha gyári munkás csajok ismerkednek,saját maguknak miért nem baj,ha ezt a melót végzik?
Jajj,na azt nem akarom
De mégis fura jelség az.
Férfitől gáz ez a munka a nők szemében,de a nők meg kikérik maguknak ha ezért nemm kellene egy férfinak.
Ez nem kamukérdés. Az a ti műfajotok.
Kérdező, ha bajod van a munkáddal, akkor tanulj, de ne naponta kérdezd meg.
Egyszer Badoo-n írt nekem egy gyári munkás aki nagyon koszos volt a képein és ott szivattam, írtam neki hogy nagyon büdösen nézel ki :D Jót veszekedtünk, kedves emlék marad nekem :D
Ha igényes vagy akkor nem baj ha gyári munkás vagy
#1: "Több százezer ember él gyári munkáböl.
Ha társkeresőn mégis szóba kerül a lány utána kilép a chatből."
Régen a jobbágyok a jobbágy lányokkal ismerkedtek. A csatornatisztítók meg a csatornatisztítókkal.
Ma viszont felbomlott a kasztrendszer, de ez nem jelenti azt, hogy a társadalom ne rétegződne, de még azt sem, hogy könnyebb lenne az átjárás, mert csak a lehetőséged van meg, a családi háttered nem igazán.
Mivel a nők és a férfiak egyenjogúsága csak jog, de a genetikát és a biológiát nem írja át, még mindig az van, hogy a férfiak TÖBBSÉGE a nők TÖBBSÉGÉBEN a szépséget és a nőies dolgokat tartja előnynek, még ha a nokedliszaggatás egyre több esetben kiváltható azzal, hogy vállalja be az anált meg nyelje le.
Ahogy a nők TÖBBSÉGE is a férfiakban a férfias dolgokat, egzisztenciát. Mármint amennyiben komoly kapcsolatról beszélünk.
Ebből szerintem jól látható, hogy a jobb egzisztenciájú férfiak közül a monogámabb, komoly kapcsolatra hajtók idejekorán felszippantják a nem aranyásó és nem kötődésképtelen tiniribi nőket és ha gyári munkás akkor legalább szorgalmas és dolgos és legalább nem a rosszlányokon hirdeti magát. Előny egy komoly kapcsolatban, anyajelöltnek. A férfi pedig szívesen kiemeli őt az egzisztenciája által. Akár úgy is, hogy a nő tanul a saját összegyűjtött pénzéből, csak megspórol havi 150-et azzal, hogy nem albérletben lakik, hanem a pasijánál. Vagy a kajája van ingyen. Vagy akármi.
Kik maradnak hát a húspiacon?
A gyárimunkás férfiak és a karrierista nők meg azok a ribik, akik rájöttek, hogy pénzért is árulhatják magukat és nem tudnak lejönni a könnyű pénzről.
A karrierista nő nem azért jutott oda, ahova, hogy megalkudjon egy bugrissal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!