Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn lenne esélye átlag feletti nőknél egy átlagos kinézetű lottónyertesnek??
Átlagos,gyári melós,szürke kisegér volt, reggelente a lakótelepen beröffentette a kis opel corsat, azzal járt dolgozni.Anyuék két szobás paneljében érte a felnőtt kor.
Majd hosszú évek vergődése után a sikertelen társkeresés ingoványos talaján, rámosolyogott a szerencse az egyik szerencsejátékon.
Ha elárulná a randikon ezt a pasi, mit szólnátok?
Előrébb lenne az ismerkedéssel, vagy inkább tartózkodóbb lenne egy ilyen után a lányok többsége?
Ez jó, "beröffentette a kis opel corsa-t".:D
Ha lottónyertes lennél, akkor szerintem valamilyen sportkocsit röffentenél be.:D
Opel corsam van, (nő vagyok) es szrrintem az egy középkategoriás auto
Az meg, hogy 30 evesen nem a szuleiddel élsz, ALAP!
"Ha elárulná a randikon ezt a pasi, mit szólnátok?"
Nálam például instant ban, mivel ez lényegében azt jelenti: meg akarlak vásárolni (és személy szerint én például nem vagyok eladó).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!