Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak átlagbért keres egy melós 2-300 ezret akkor tényleg társkeresőn nem állnak vele a nők?
Mi ez a neten terjedő okoskodás?
Munkaerőkölcsönzőben melózom Dunától keletre a keleti országrészbe keresünk embereket onnan tudom kb a fizetéseket ezen a részen.
Teljesen átlag valós fizu kb ennyi.
Itt meg olvasok akkora ámításokat hogy egy melós 500 ezret keressen ez a belépő szint.
Hogy mi van?
Kb nyugati országrészben egy 15 éves mérnökfizu ez akkor sokan miért beszélnek itt össze vissza?
"Legtöbb nőnek meg aláraknak a szülei mindent nem hiába látok 18-20 éves nőket BMW és Audit vezetni."
És a fiúknak nem? Tehát adott egy mocsok gazdag család, ahol a lánygyerek megkap mindent, a fiútestvére meg nem? Bocsika, de nem túl életszerű...
Amúgy mondok egy érdekeset. Nyilván nem cáfolni akarom, hogy vannak fiatal lányok, akik a szüleiktől kapnak egy menő autót, csak egy kis kiegészítés... Nemrég ügyfélhez mentünk az egyik munkatársammal - mindketten 25 alatti lányok vagyunk. Kaptunk erre a célra egy autómata váltós zsír új autót a cégtől. Aki látott minket benne, tuti hőbörögni kezdett, hogy bezzeg a seggük alá tolták, közben még aznap este visszaadtuk a kocsit. Szóval csak fun fact, hogy ilyen is van. :))
13-as! Nyilván a férfiak is megvesznek mindent a szülei de a nőknél nagyobb esetben van ez így. Tisztelet a kivételnek de a nők sokkal akaratosabbak és hisztizősebbek mint a férfiak de mostanság már kezd megfordulni a világ. Lassan már a férfiakból lesznek a nők a nőkből meg a férfiak. Nőnek nagyobb eséllyel veszik meg a szülei az ajnádékokat amiket kiejt a száján mint a pasinak. A pasikat nagyon régen még munkára nevelték és sok pasi régen elég fiatalon már dolgozott. Manapság már ők is csak az okostelefont nyomogatják és a legtöbb csak bulizik mint ahogy a nők nagy része is. Én 18 éves korom óta már dolgozom és 15 évesen már ismerkedtem a munkával a gyakorlatnak köszönhetően.
Régen is segítettem kisgyermekként apukámnak a kertben, mamámnak a leveleket összesöpörni idősebb koromban anyukámnak főzni segíteni. Én kezemhez még nem volt odatapadva születésem óta az okostelefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!