Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha csak átlagbért keres egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak átlagbért keres egy melós 2-300 ezret akkor tényleg társkeresőn nem állnak vele a nők?

Figyelt kérdés

Mi ez a neten terjedő okoskodás?

Munkaerőkölcsönzőben melózom Dunától keletre a keleti országrészbe keresünk embereket onnan tudom kb a fizetéseket ezen a részen.

Teljesen átlag valós fizu kb ennyi.

Itt meg olvasok akkora ámításokat hogy egy melós 500 ezret keressen ez a belépő szint.

Hogy mi van?

Kb nyugati országrészben egy 15 éves mérnökfizu ez akkor sokan miért beszélnek itt össze vissza?

2024. jan. 17. 10:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
64%
Átlag feletti értelmi színvonalú ember érti, hogy mit jelent az "átlag" kifejezés.
2024. jan. 17. 15:44
 12/16 anonim ***** válasza:
10%
Hát sajnos a 200-300K közötti nettó fizetés nagyon kevés! Ennyiből nem lehet megélni talán 300K-ból már meglehet nadrágszíjjat erősen meghúzva. A nőknek az olya pasik kellenek akik megfelelő anyagi biztonságot tudnak nekik biztosítani ami 400K nettó felett indul sok esetben. 400K alatt a legtöbb ember lenéz téged hogy milyen keveset keresel. Én is azért élek még szülővel 23 éves férfiként mivel a fizetésem annyi mint a legtöbb normális albérlet. Most meg albérletbe nettó átlag 220K-val nem fogok nyomorogni menni. Legtöbb nőnek meg aláraknak a szülei mindent nem hiába látok 18-20 éves nőket BMW és Audit vezetni. Na az ilyen nők lesznek majd teli igényekkel mivel ők a jólétbe születtek bele és sajnos ezekből van már több. Normálisan gondolkozó átlagos nők már kevesen vannak átlag alatti pasik meg már egyre többen. 200-300K között csak olyan nő fog komolyan venni aki ugyanennyit keres.
2024. jan. 24. 09:40
 13/16 anonim ***** válasza:
46%

"Legtöbb nőnek meg aláraknak a szülei mindent nem hiába látok 18-20 éves nőket BMW és Audit vezetni."

És a fiúknak nem? Tehát adott egy mocsok gazdag család, ahol a lánygyerek megkap mindent, a fiútestvére meg nem? Bocsika, de nem túl életszerű...

Amúgy mondok egy érdekeset. Nyilván nem cáfolni akarom, hogy vannak fiatal lányok, akik a szüleiktől kapnak egy menő autót, csak egy kis kiegészítés... Nemrég ügyfélhez mentünk az egyik munkatársammal - mindketten 25 alatti lányok vagyunk. Kaptunk erre a célra egy autómata váltós zsír új autót a cégtől. Aki látott minket benne, tuti hőbörögni kezdett, hogy bezzeg a seggük alá tolták, közben még aznap este visszaadtuk a kocsit. Szóval csak fun fact, hogy ilyen is van. :))

2024. jan. 24. 09:49
 14/16 anonim ***** válasza:
19%

13-as! Nyilván a férfiak is megvesznek mindent a szülei de a nőknél nagyobb esetben van ez így. Tisztelet a kivételnek de a nők sokkal akaratosabbak és hisztizősebbek mint a férfiak de mostanság már kezd megfordulni a világ. Lassan már a férfiakból lesznek a nők a nőkből meg a férfiak. Nőnek nagyobb eséllyel veszik meg a szülei az ajnádékokat amiket kiejt a száján mint a pasinak. A pasikat nagyon régen még munkára nevelték és sok pasi régen elég fiatalon már dolgozott. Manapság már ők is csak az okostelefont nyomogatják és a legtöbb csak bulizik mint ahogy a nők nagy része is. Én 18 éves korom óta már dolgozom és 15 évesen már ismerkedtem a munkával a gyakorlatnak köszönhetően.

Régen is segítettem kisgyermekként apukámnak a kertben, mamámnak a leveleket összesöpörni idősebb koromban anyukámnak főzni segíteni. Én kezemhez még nem volt odatapadva születésem óta az okostelefon.

2024. jan. 24. 10:00
 15/16 anonim ***** válasza:
35%
Jól van, régen minden jobb vót, igen, úgy van. :D
2024. jan. 24. 10:07
 16/16 anonim ***** válasza:
34%
De ez miert zavar teged 14-es? Nekem is 2 ellenkezo nemu gyerekem van, probalok folyamatosan balanszolni koztuk, egyik se kap tobbet a masiknal. Pedig a fiam a kovetelozobb, kutya, auto, nagyobb szoba stb. Vegtelenul leegyszerusitetten gondolkozol a szuloi szereprol. Talan magadbol indulsz ki, te igy tennel. Masok viszont nem.
2024. jan. 24. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!