Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők akik eljátszák a szingli hőst (nekem teljesen jó egyedül, boldog vágyok így, nem kell egy pasi sem, inkább vagyok egyedül mint nem tökéletes pasival stb.) azok igazából nagyon szenvednek a szingliségtől és nagyon félnek a magánytól?
Akik ezt rendszeresen hangoztatják, azoknál ez gyakorlatilag segélykiáltás.
Én nem akarok ám havi nettó 2 milliót keresni. Jó nekem a nettó 300 ezer. Akik sokat keresnek, azok mind sznobok lesznek és tönkremennek idő előtt. Vagy csak benyalják magukat valahova és azért. Én nem vagyok olyan. Értitek? Hülyeség annyit keresni. Mindenki hülye, aki annyit keres, vagy annyit akar keresni.
44: Olvasgass egy kicsit itt az oldalon. Nem kell kérni, hogy kibugyogjon belőlük.
Aki valóban boldog szingli, az nem jár egy társkeresési problémákkal foglalkozó oldalra és nem akar görcsösen bizonygatni és férfiakat (szerinte helyes irányba) megtéríteni, hanem éli a boldog szingli életét.
"Aki valóban boldog szingli, az nem jár egy társkeresési problémákkal foglalkozó oldalra"
Ebben mi a logika? Bármi érdekelhet személyes érintettség nélkül.
#48: "Itt az igazság!"
Ez rendszerint a gondolkodni nem tudó, faék egyszerűségű lelkek jelmondata.
46: Hol írtam én, hogy hű de boldog a szingli lét és mindenki legyen szingli, mert az nagyon jó ám? :D
47: Na jó, ha nem vagy érintett (tehát nem vagy szingli), akkor sok választás nem maradt, van kapcsolatod. Ebben az esetben miért jó előadni a "szingli hőst"? Ha pedig szingli vagy, akkor érintett is vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!